Luis Suarez a muşcat de 37.500.000 de euro. Fotbalistul şi-a făcut praf viitorul

Ultima actualizare:

    Cât costă muşcătura lui Suarez
Cât costă muşcătura lui Suarez

Barcelona oferă acum celor de la Liverpool doar 50 de milioane de euro din totalul celor 87,5 cât era clauza de reziliere a lui Suarez.

Luis Suarez a fost suspendat patru luni din orice activitate fotbalistică pentru muşcătura aplicată lui Chiellini, în meciul cu Italia de la Mondiale. Gestul i-a afectat foarte mult imaginea şi pe lângă faptul că Liverpool vrea să scape de el, nici cumpărătorii nu mai sunt atât de generoşi.

Atacantul a fost dat exemplu de FIFA, mai ales că fundaşul Chiellini a fost a treia victimă în care şi-a înfipt dinţii. A fost exclus de la turneul din Brazilia, dar nici echipa de club, Liverpool, nu o va putea ajuta până-n toamnă.

În aceste condiţii, “cormoranii” abia aşteaptă să scape de el, însă vor pierde bani. Clauza de reziliere a contractului era setată la 125 de milioane de euro pentru cluburile engleze şi 87.5 pentru cele din străinătate. Barcelona îl dorea cu ardoare şi înainte de incidentul “canibal” din jocul cu Italia, spaniolii puseseră pe masă aproape 80 de milioane. Acum, plafonul a scăzut la 50, ceea ce înseamnă că Liverpool a pierdut dintr-un foc 37.5 milioane de euro şi cu cât trece mai mult timp cu atât pierderile sunt mai mari.

Aşteptat acasă ca un erou

Suarez a ajuns deja în Uruguay, iar la aeroport a fost primit de 500 de suporteri. “L-au aruncat ca pe un câine. Este barbar ce i-au făcut”, s-a plâns bunica lui Suarez. Şi, victima sa, Chiellini, îl susţine: “Pedeapsa e excesivă. Sper să-l lase să stea lângă echipă fiindcă o astfel de suspendare alienează un jucător”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net