Lui Gregory Tade îi prieşte doar aerul de la Cluj

Ultima actualizare:

    Tade a marcat primul gol din acţiune de la sosirea la SteauaFoto: Sportpictures.eu
Tade a marcat primul gol din acţiune de la sosirea la SteauaFoto: Sportpictures.eu

Steaua – Botoşani, 5-3, s-a disputat pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj, roş-albaştrii găzduind meciul fiindcă Arena Naţională e nefuncţională. Mutarea a fost benefică, Tade reuşind să înscrie în premieră din acţiune şi reamintind de golgheterul transferat de la “ceferişti”.

Elevii lui Rădoi şi cei ai lui Pustai au produs un meci spectaculos, cu opt goluri, 5-3. Pe tabelă şi-a trecut numele şi Gregory Tade, interesant fiind că de data aceasta faza a fost lucrată şi golul nu a mai venit ca de obicei din transformarea unui penalty. Mai trist pentru stelişti e că “vârful” francez a avut nevoie de 22 de jocuri pentru a marca dintr-o asemenea situaţie.

“A fost un meci frumos, în care am pus lucrurile în ordine şi am avut o atitudine diferită. Aici mă simt ca la mine în grădină, am jucat foarte mult timp pe acest teren şi e o plăcere pentru mine să revin. M-am bucurat că am fost la Cluj şi cred că asta s-a văzut şi pe teren”, a declarat Tade.

Şi, din câte se pare, arena din Gruia e ca un talisman pentru jucătorul de 29 de ani. Cel care a fost golgheterul Ligii I în echipamentul CFR-ului, cu 18 reuşite, 22 în total, în toate competiţiile, a punctat de 13 ori, adică mai mult de jumătate, în partidele de acasă.

Derby fără vedete

Meciul dintre Dinamo şi Steaua de la data de 22 noiembrie va fi lipsit de aportul a şapte stelişti şi doi dinamovişti, aceştia fiind accidentaţi sau suspendaţi. Rădoi nu va putea conta pe serviciile lui Hamroun, Kharja, Muniru, Papp şi Enceanu din cauza problemelor medicale, în timp ce Tahar şi Chipciu nu au drept de joc pentru că au acumulat câte patru cartonaşe galbene. De partea cealaltă, Rednic nu-i va avea la dispoziţie pe Marc şi Matei, suspendaţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net