Lucescu va antrena fotbaliști de 192 milioane de euro!

Ultima actualizare:

    Mircea LucescuFoto: Sportpictures.eu
Mircea LucescuFoto: Sportpictures.eu

Mircea Lucescu a semnat cu Zenit Saint-Petersburg pe doi ani și are ca obiectiv să cucerească cât mai multe trofee pe plan intern și să transforme clubul rus într-o forță a Europei, așa cum s-a întâmplat cu Șahtior.

După 12 ani la Donețk, Mircea Lucescu a schimbat echipa. A ales tot un club din spațiul ex-sovietiv, Zenit Saint-Petersburg.

Rușii i-au dat 4 milioane de euro salariu pe an și sunt gata să pună pe masă zeci de milioane de euro pentru transferurile pe care tehnicianul român dorește să le facă. Până la acel moment, ”Il Luce” trebuie să-și analizeze bine lotul.

Lucescu are în echipă jucători evaluați la zeci de milioane de euro, valoarea echipei sale, potrivit transfermarkt, fiind de 192 de milioane de euro.

Cel mai bine cotat jucător este brazilianul Hulk, a cărui valorea de piață este de 37 de milioane de euro. Pe locul doi în acest top se află belgianul Axel Witsel, 28 de milioane de euro, iar podiumul este completat de fundaș central Ezequiel Garay, din Argentina, cu o cotă de 23 de milioane de euro.

Alți trei fotbaliști din lotul lui Lucescu depășesc 10 milioane de euro: mijlocașul spaniol Javi García, 15 milioane de euro, rusul Oleg Shatov, 13 milioane de euro și italianul Domenico Criscito, 10 milioane de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net