Lucescu, tentat să revină în Turcia

Ultima actualizare:

    Lucescu este deja  calificat în optimile  Ligii Campionilor
Lucescu este deja calificat în optimile Ligii Campionilor

Din sezonul viitor, sunt şanse mari ca Şahtior să rămână fără cei doi români care au scris istorie pentru gruparea ucraineană.

Dacă Răzvan Raţ e în conflict cu conducerea din motive financiare, Mircea Lucescu e şi el aproape de o despărţire de "mineri" după nouă ani plini de succese. Ca de fiecare dată când îi expiră contractul, "Il Luce" e ademenit de banii başkanilor din Turcia. De această dată, discuţiile par să fie mult mai avansate, lucru recunoscut în parte chiar de către tehnicianul de 67 de ani.

"Îmi lipseşte Turcia (n.r: Lucescu le-a pregătit pe Galatasaray şi pe Beşiktaş în perioada 2000-2004). La finalul sezonului se termină contractul şi vom vorbi atunci. Acum mă concentrez doar la meciurile din Liga Campionilor cu Borussia Dortmund. Vreau să ajungem în sferturi", a declarat Lucescu în presa de la Istanbul. Cum Galatasaray n-o duce rău sub conducerea lui Fatih Terim, iar Beşiktaş are probleme cu banii, cea mai probabilă destinaţie a lui Lucescu este cea de-a treia mare forţă din capitala Turciei, Fenerbahce.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net