Lucescu, îmbogăţit de patronul pistolar proaspăt devenit miliardar

razvan-lucescu-1024x683.jpg

Şeful lui PAOK, proaspăt devenit miliardar în dolari, i-a făcut o ofertă bombă românului pentru ca acesta să rămână la Salonic
Foto Click!

Răzvan Lucescu trăieşte una dintre cele mai grele perioade din cariera lui de antrenor, fiind pe cale să rateze nu doar titlul, ci şi cupele europene din cauza unor derby-uri pierdute incredibil la masa verde.

Deşi prima tentaţie a oricui ar fi să plece, fostul selecţioner e totuşi pe cale să continue în haosul din Grecia datorită patronului său. Chiar dacă rusul Ivan Savvidis l-a nenorocit când a intrat cu pistolul pe teren în finalul jocului cu AEKA, acesta i-a promis că se va revanşa şi până la urmă planul său de a lua faţa Atenei va izbândi. Şi are pe ce să se bazeze. Savvidis a devenit zilele trecute miliardar după ce şi-a vândut compania de ţigări, Donskoy Tabac, asiaticilor de la Japan Tobbaco pentru 1,6 miliarde de dolari americani. O parte însemnată din aceşti bani vor ajunge în conturile lui PAOK, dar şi pe cardul lui Răzvan Lucescu, dacă acesta va accepta oferta bombă de prelungire. Savvidis îl apreciază pe român şi îl vrea antrenor la Salonic până în 2021 pentru un salariu de 600.000 de euro pe an, adică 50.000 de euro pe lună. Cu asemenea perspective lucrurile se schimbă şi putem avea o surpriză în viitorul apropiat.

paok.jpg

Ivan Savvidis, patronul celor din Salonic, spune că nu a vrut să împuşte pe nimeni de la AEK şi speră să scape de sancţiuni
Foto: Click!
Loading...

Citește și

  • Denis Alibec a fost adus în ianuarie 2017 de la Astra şi Gigi Becali îi fixase traiectoria: golgheter în sezonul următor al Ligii 1, câteva reuşite şi prin cupele europene şi transformarea rapidă a celor două milioane de euro investite în măcar 10 profit. Nu toate pariurile ies însă bătând din palme.

  • contra

    Selecţionerul României, Cosmin Contra, a avut o lungă conferinţă de presă luni, în preziua amicalului cu Suedia, de la Craiova. Antrenorul tricolorilor se arată îngrijorat de starea gazonului stadionului "Ion Oblemenco", din care, la precedentele meciuri disputate de olteni, au sărit bucaţi din brazdă la fiecare alunecare. Partida România - Suedia va avea loc marţi, de la ora 21.30, în direct la ProTV.