Lucescu este foarte aproape de Galatasaray. Când poate semna

16-lucescu.jpg

Lucescu a mai antrenat doi ani pe Galatasaray, între 2000-2002
Citeste tot despre: 

Mircea Lucescu este foarte aproape de reveniera în fotbal. El este principalul favorit la numirea în funcţia de antrenor al formaţiei turce Galatasaray, după ce otomanii au suferit una dintre cele mai mari ruşini din istorie.

Galatasaray a fost eliminată, joi, în turul doi preliminar al Ligii Europa, de formaţia suedeză Ostersunds FK, debutantă în cupele europene.

Turcii au remizat în meciul retur de pe teren propriu, scor 1-1. Oaspeţii au condus printr-un gol marcat din penalti de Nouri, în minutul 60. În minutul 69, Galatasaray a egalat prin Ahmet Calik. În tur, scorul a fost 2-0 pentru Ostersunds, care a reuşit o calificare nesperată.

În urma acestui rezultat, başkanii Galatei vor înlocui întreaga conducere tehnică, numele lui Mircea Lucescu fiind în cap de listă în ceea ce priveşte posibilii înlocuitori.

Loading...

Citește și

  • Echipa de fotbal preferată a turcilor este Galatasaray, în faţa eternelor rivale din Istanbul, Fenerbahce şi Beşiktaş, conform unei anchete publicată, duminică, de cotidianul Hürriyet, informează ProSport.

  • „Il Luce” continuă să uimească Europa. Antrenorul român de pe banca Şahtiorului a învins cu 2-1 pe Chelsea, deţinătoarea Ligii Campionilor şi continuă seria meciurilor oficiale fără înfrângere, începută în noiembrie 2011. Lucescu a savurat victoria la un pahar de şampanie cu doi dintre miliardarii lumii: Rinat Ahmetov – patronul echipei sale, şi Roman Abramovici - omul cu banii de la Chelsea, care şi-a sărbătorit ieri ziua de naştere.