Lucescu, copiat în Germania! Directorul sportiv al lui Leipzig a vrut să-şi facă dreptate cu telefonul

45b13ce900000578-5017927-image-a-1_1509005492638.jpg

Culmea, nici măcar nu avea dreptate, reluările demonstrând că, într-devăr, infracţiunea s-a comis la marginea suprafeţei de pedeapsă, nu în interior.
Foto Click!

Tehnologia video nu este încă acceptată în toate campionatele tari ale lumii, deşi ar cam fi cazul. Până atunci, unii mai inventivi se descurcă cum pot, chiar dacă nu e tocmai regulamentar.

Românul Mircea Lucescu a scandalizat Europa la finalul partidei dintre Turcia şi Ucraina, din preliminariile pentru Mondialul din Rusia. Tehnicianul ienicerilor a mers cu telefonul mobil la centralul partidei care a validat două goluri neregulamentare ale ucrainenilor, încercând să-i arate acestuia pe loc cât de mult a greşit. A fost fără efect, UEFA l-a suspendat două etape, iar ziarele l-au masacrat scriind că Lucescu a avut un comportament balcanic. Se poate însă şi la case mai mari! Miercuri sera, Leipzig a jucat în Cupa Germaniei cu Bayern Munchen, iar meciul n-a fost unul liniştit. Gazdele au primit în prima repriză un penalty, dar arbitrul Felix Zawyer s-a răzgândit repede şi a transformat lovitura de pedeapsă într-o lovitură liberă, mutând locul infracţiunii în afara careului. Ralf Rangnick, directorul sportiv al gazdelor a fost măcinat de această decizie a centralului şi la pauză a sărit pe acesta. L-a prins în faţa tunelului care duce la vestiare şi i-a băgat telefonul sub nas ca să vadă singur că trebuia să lase penalty pentru echipa sa, aşa cum dictase iniţial. Nici Felix Zawyer n-a fost prea impresionat de gestul lui Rangnick, ba mai mult, oficialul lui Leipzig a riscat să mai fie şi linşat de jucătorii lui Bayern, în frunte cu Hummels. Culmea, nici măcar nu avea dreptate, reluările demonstrând că, într-devăr, infracţiunea s-a comis la marginea suprafeţei de pedeapsă, nu în interior.

Până la urmă Leipzig a deschis scor tot dintr-o lovitură de pedeapsă, dar dictată în minutul 68 şi transformată de Forsberg. Alcantara a egalat cinci minute mai târziu şi cele două echipe au mers aşa până la loviturile de departajare, unde bavarezii s-au impus cu 5-4.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1