A luat cartonaș galben după ce și-a cerut iubita de soție

Ultima actualizare:

    Eduard Bello, alaturi de viitoarea lui sotieFOTO: Instagram
Eduard Bello, alaturi de viitoarea lui sotieFOTO: Instagram

Momente inedite în prima ligă chiliană de fotbal! Un fotbalist venezuelean și-a cerut iubita de soție, în tribună, imediat după marcarea unui gol. Ea a acceptat, dar arbitrul nu a fost impresionat și i-a acordat jucătorului un cartonaș galben.

În vârstă de 23 de ani, Eduard Bello, a marcat pentru echipa lui, Antofagasta, în chiar minutul 2 al meciului cu CD Everton și, în loc să se bucure alături de coechipieri, a zbughit-o în tribună. Acolo unde îl aștepta iubita lui, Gabriela Britovz, jucătoare profesionsită de volei pe plajă. Povestea nu s-a încheiat aici, căci fotbalistul a scos de la jambiere un inel, cu care a cerut-o de soție pe Gabriela. Ea a spus ”da” în aplauzele întregului stadion, dar nu și ale arbitrului, care, sensibil doar la regulament, nu și la sentimente, i-a acordat un cartonaș galben pentru că a părăsit terenul de joc fără încuviințarea sa.

Din păcate pentru Bello și coechipierii săi, deși el a mai marcat un gol – al 13-lea al sezonului – Antofagasta a fost învinsă cu 3-2. În ciuda înfrângerii, Eduard Bello poate spune că trece prin cele mai fericite luni ale carierei. Pentru că lucrurile nu îi merg bine doar pe plan sentimental, ci și pe teren. El a debutat recent în naționala Venezuelei luna trecută, disputând două meciuri, ambele câștigate cu 2-0, cu Panama și Emiratele Arabe Unite.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net