Lovitură pentru Petrolul: Cosmin Contra are ofertă din prima ligă spaniolă!

Ultima actualizare:

Getafe trece printr-o perioadă neagră în La Liga, ultima victorie datând din noiembrie, când formaţia de la perfioria Madridului a trecut cu 1-0 de Levante. De atunci, au urmat şapte meciuri în campionat la capătul cărora echipa alb-albastră a strâns doar două puncte. În aceste condiţii, antrenorului Luis Garcia i s-a transmis că partida cu Osasuna de duminică, din campionat, este decisivă pentru el. Dacă nu învinge la Pamplona, tehnicianul va fi demis, iar cel ales de preşedintele Angel Torres pentru a-l înlocui este românul Cosmin Contra!

"Guriţă" a rămas în relaţii bune cu şefii lui Getafe, după cei 4 ani şi jumătate petrecuţi la clubul spaniol, iar parcursul lui Contra ca antrenor nu a trecut neobservat. Tehnicianul Petrolului a discutat deja cu patronul Dan Capră, care i-a promis că nu-i va pune beţe-n roate, în cazul în care Getafe îl cheamă!

Getafe ocupă în acest moment locul 12, la 5 puncte de poziţia care duce în liga secundă. La spanioli evoluează şi atacantul român Ciprian Marica, care a marcat de două ori în campionat şi o dată în Cupă pentru formaţia madrilenă. Cosmin Contra ar fi primul antrenor român la o echipă din prima ligă spaniolă! Ca jucător al lui Getafe, el a îmbrăcat tricoul albastru de 84 de ori şi a marcat de trei ori în campionat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net