Lorena, fiica lui Ilie Balaci, o atacă pe Sorina Pintea: «Doamna ministru a urmărit să-și facă reclamă»

Ultima actualizare:

    Lorena Balaci clarifică unele dintre ipotezele morții tatăluiFoto: Digi Sport
Lorena Balaci clarifică unele dintre ipotezele morții tatăluiFoto: Digi Sport

La doar puțin timp de la moartea lui Ilie Balaci, fiica acestuia a oferit câteva declarații care au clarificat multe dintre întrebările ridicate după decesul marelui fotbalist denumit «Minunea blondă». Imediat după ce s-a aflat trista veste că celebrul fotbalist și antrenor a decedat, au apărut în presă diverse ipoteze ale morții sale, iar în același timp, Sorina Pintea, Ministrul Sănătății, a deschis o anchetă în cazul decesului.

Deschiderea unei astfel de anchete a venit din proprie inițiativă, fără ca familia să fi cerut așa ceva, lucru care a nemulțumit-o pe Lorena. Fiica lui Ilie Balaci a confirmat faptul că familia ei nu ar fi cerut un lucru de genul, iar totul ar fi fost doar o reclamă pentru Sorina Pintea, potrivit fiicei regretatului fotbalist.

„Nu mă faceți să vorbesc aiurea, că-mi vin toate cuvintele urâte! Doamne, ce prostii a putut spune doamna aceasta! Noi, familia, n-am cerut nicio anchetă. Dacă i-aș întâlni pe doctorii aceia de la SMURD, i-aș strânge în brațe și le-aș mulțumi. Au făcut tot ce s-a putut. Când a decis să deschidă ancheta respectivă, doamna ministru a urmărit să-și facă reclamă, să se spună că muncește. Să vadă lumea că lucrează! Mai bine s-ar ocupa de problemele reale din Sănătate, că pleacă lumea cu bacterii din spitale. Nici măcar nu cred că știe cine a fost Ilie Balaci. SMURD-ul a venit la 4 minute de la apel. Echipat cum trebuie. Vorbim de SMURD, nu vreo Ambulanță de județ. Mai repede de 4 minute însemna să se teleporteze oamenii aceia! Dacă este o instituție în țara asta în care am încredere, aia este SMURD! Oamenii ăia s-au luptat două ore cu Dumnezeu, ca să-l țină pe tata pe lumea asta! L-au intubat, au făcut tot ce a fost omenește posibil. Am aflat ulterior că elicopterul era pregătit, ca să îl aducă la București, în caz că îl stabilizau și putea fi transportat”, a fost o declarație de-a Lorenei, potrivit libertatea.ro.

simeon stalpnicul png

Fiica lui Ilie Balaci a infirmat și alte ipoteze ale decesului tatălui ei

Una dintre ipoteze ar fi fost faptul că el ar fi putut fi salvat. Lorena este de părere că echipajul SMURD a făcut tot ce putea și „și-a încheiat misiunea pe Pământ”, așa cum a declarat ea. 

„S-a spus că familia ar fi cerut autopsia și examenul medico-legal. Nu a cerut familia acest lucru, așa este procedura. Peste un timp, ar fi putut apărea cineva care să spună că i s-a pus ceva în apă și că a fost omorât cu premeditare. Iar Parchetul ar trebui, într-un astfel de caz, să se autosesizeze și să deschidă un dosar. Am terminat „Dreptul” și știu că pot apărea astfel de situații. Făcându-se autopsia și stabilindu-se cauza morții, se înlătură orice suspiciune, fiind vorba despre o persoană publică.”

„Eu știu că, dacă ești resuscitat vreme 30 de minute, inima îți este terminată! Tata a fost resuscitat aproape două ore. Deci, despre ce să mai vorbim? A murit de infarct! După părerea mea, și-a încheiat misiunea pe Pământ! Așa văd eu lucrurile”, a mai spus ea. 

Ilie Balaci a murit din cauza unui stop cardio-respirator

Ilia Balaci a decedat duminică, 21 octombrie, din cauza unui infarct. Fostul fotbalist a murit la vârsta de 62 de ani, ani pe care i-a împlinit pe 8 septembrie. El a murit în urma unui stop cardio-respirator, şi deşi prietenii cu care se afla au chemat de rugenţă o ambulanţă, medicii nu au mai putut face nimic. L-au resuscitat timp de aproape două ore, așa cum a declarat Lorena Balaci, dar trupul lui nu a mai răspuns stimulilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net