Lorena Balaci, marcată profund de moartea tatălui: «Inima mea urlă, dar nimeni nu aude»

lorena-balaci-declaratii.jpg

lorena balaci
Lorena Balaci suferă enorm din cauza pierderii tatălui său
Foto: Captură video

Fiica lui Ilie Balaci nu poate depăşi suferinţa pe care o resimte în urma pierderii tatălui său, fostul jucător al echipei Universitatea Craiova , Ilie Balaci. Lorena şi-a făcut un tatuaj în memoria acestuia, iar vineri, 16 noiembrie, a scris un mesaj pe pagina personală de Facebook în care expune suferinţa prin care trece.

Ilie Balaci a murit la vârsta de 62 de ani din cauza unui infarct masiv şi a unui stop cardiorespirator, în ciuda faptului că medicii au încercat aproximativ o oră să îl resusciteze şi să îl intubeze. Fiica acestuia, Lorena Balaci nu îşi poate găsi liniştea de când tatăl său s-a stins, iar la două săptămâni după moartea acestuia a decis să îşi facă un tatuaj în memoria lui. După efectuarea desenului pe care îl va purta permanent pe piele Lorena a împărtăşit o fotografie cu acesta prietenilor săi. 

lorena_balaci-tatuaj_ilie_balaci.jpg

lorena şi-a facut un tatuaj in memoria tatalui sau
Tatuajul făcut de Lorena Balaci în memoria lui Ilie Balaci
Foto: Facebook Lorena Balaci

"Te port în sânge, te port în suflet, te port pe piele! Te iubesc la infinit, tati!”, a scris Lorena la descrierea imaginii din salaonul de tatuaje. Ea şi-a bătut pe antebraţ mesajul «Tati... De la 8 la infinit” cu referire la numărul de pe trocul al ”Minunii Blonde”, dar şi al zilei de naştere (n.r. 8 septembrie).

Se pare că nici tatuajul făcut în cinstea lui Ilie Balaci nu i-a adus linişte şi în continuare se simte abandonată, judecând după cel mai recent mesaj pe care l-a încărcat pe pagina personală de Facebook. „Inima mea urlă, dar nimeni nu aude”, sunt cuvintele scrise de aceasta. 

Ilie Balaci a murit în urma unui infarct masiv şi al unui stop cardiorespirator 

Ilie Balaci s-a stins în urma unui infarct, iar medicii sosiţi la casa acestuia, chemaţi de mama fostului fotbalist, s-au străduit timp de o oră să îi salveze viaţa. Procedurile nu au decurs uşor pentru că Ilie suferea de edem largian potrivt doctorului Traian Măgală, sosit la faţa locului. Acesta a precizat că intubarea în cazul lui Ilie Balaci a fost dificilă. „Avea edem laringian, adică avea limba umflată. Nu știu de ce. Asta se poate vedea la autopsie. Nu pot să fac speculații, dacă era ceva anatomic sau a apărut din cauza unei reacții. Am reușit, în final, să îl intubăm“, a mai spus medicul pentru Gazeta de Sud.

Ilie Balaci fusese operat în vară din cauza unei probleme cardiace 

Cel care a dezvăluit problemele cardiace cu care s-a confruntat Ilie Balaci în ultima perioadă din viaţa sa a fost medicul său cardiolog. “La sfârșitul lunii iulie a fost operat la o clinică privată din București de multiplă hernie de disc în zona cervicală. După această intervenție era foarte important ca Ilie să ia un tratament anticoagulant care să nu permită formarea unui cheag de sânge. Pentru că știu că nu avea un mod de viață sănătos și nu se îngrijea de sănătatea lui, eu iau în calcul posibilitatea ca un cheag să se fi desprins din zonă operată și să fi ajuns la plămâni, să îl împiedice să mai respire. Așa se poate explica și edemul laringian pe care îl avea la sosirea medicilor de la Ambulanță”, a declarat dr. Mugur Riza pentru ziaruldecraiova.ro.  

Loading...

Citește și

  • ilie balaci

    Suspiciunile familiei lui Ilie Balaci care a cerut autopsia în cazul decesului fostului fotbalist par să se cofirme. Medicul de pe ambulanţa Dolj, care a fost chemată la Rovinari, la casa mamei fostului sportiv, a recunsocut că nu a putut fie efectuată intubarea din cauza unui edem laringian. Acest lucru s-ar fi putut să se producă din cauza unei reacţii alergice, aşa cum a spus de altfel şi familia.

  • lorena balaci este fiica cea mare a lui ilie balaci

    Lorena Balaci nu-şi poate stăpâni lacrimile de când părintele ei a plecat dintre noi. La două săptămâni de la dispariţia fulgerătoare a fostului fostalist Ilie Balaci, fiica lui cea mare a simţit să-şi facă un tatuaj cu un mesaj emoţionant în memoria gloriei Universităţii Craiova. Lorena şi Ilie Balaci au avut o relaţie extrem de apropiată, de aceea fata lui cea mare a vrut să-i poarte amintirea şi printr-un desen pe piele.