Lorena Balaci, marcată profund de moartea tatălui: «Inima mea urlă, dar nimeni nu aude»

Ultima actualizare:

    Lorena Balaci suferă enorm din cauza pierderii tatălui săuFoto: Captură video
Lorena Balaci suferă enorm din cauza pierderii tatălui săuFoto: Captură video

Fiica lui Ilie Balaci nu poate depăşi suferinţa pe care o resimte în urma pierderii tatălui său, fostul jucător al echipei Universitatea Craiova , Ilie Balaci. Lorena şi-a făcut un tatuaj în memoria acestuia, iar vineri, 16 noiembrie, a scris un mesaj pe pagina personală de Facebook în care expune suferinţa prin care trece.

Ilie Balaci a murit la vârsta de 62 de ani din cauza unui infarct masiv şi a unui stop cardiorespirator, în ciuda faptului că medicii au încercat aproximativ o oră să îl resusciteze şi să îl intubeze. Fiica acestuia, Lorena Balaci nu îşi poate găsi liniştea de când tatăl său s-a stins, iar la două săptămâni după moartea acestuia a decis să îşi facă un tatuaj în memoria lui. După efectuarea desenului pe care îl va purta permanent pe piele Lorena a împărtăşit o fotografie cu acesta prietenilor săi. 

Tatuajul făcut de Lorena Balaci în memoria lui Ilie Balaci
Tatuajul făcut de Lorena Balaci în memoria lui Ilie Balaci

"Te port în sânge, te port în suflet, te port pe piele! Te iubesc la infinit, tati!”, a scris Lorena la descrierea imaginii din salaonul de tatuaje. Ea şi-a bătut pe antebraţ mesajul «Tati... De la 8 la infinit” cu referire la numărul de pe trocul al ”Minunii Blonde”, dar şi al zilei de naştere (n.r. 8 septembrie).

Se pare că nici tatuajul făcut în cinstea lui Ilie Balaci nu i-a adus linişte şi în continuare se simte abandonată, judecând după cel mai recent mesaj pe care l-a încărcat pe pagina personală de Facebook. „Inima mea urlă, dar nimeni nu aude”, sunt cuvintele scrise de aceasta. 

Ilie Balaci a murit în urma unui infarct masiv şi al unui stop cardiorespirator 

Ilie Balaci s-a stins în urma unui infarct, iar medicii sosiţi la casa acestuia, chemaţi de mama fostului fotbalist, s-au străduit timp de o oră să îi salveze viaţa. Procedurile nu au decurs uşor pentru că Ilie suferea de edem largian potrivt doctorului Traian Măgală, sosit la faţa locului. Acesta a precizat că intubarea în cazul lui Ilie Balaci a fost dificilă. „Avea edem laringian, adică avea limba umflată. Nu știu de ce. Asta se poate vedea la autopsie. Nu pot să fac speculații, dacă era ceva anatomic sau a apărut din cauza unei reacții. Am reușit, în final, să îl intubăm“, a mai spus medicul pentru Gazeta de Sud.

Ilie Balaci fusese operat în vară din cauza unei probleme cardiace 

Cel care a dezvăluit problemele cardiace cu care s-a confruntat Ilie Balaci în ultima perioadă din viaţa sa a fost medicul său cardiolog. “La sfârșitul lunii iulie a fost operat la o clinică privată din București de multiplă hernie de disc în zona cervicală. După această intervenție era foarte important ca Ilie să ia un tratament anticoagulant care să nu permită formarea unui cheag de sânge. Pentru că știu că nu avea un mod de viață sănătos și nu se îngrijea de sănătatea lui, eu iau în calcul posibilitatea ca un cheag să se fi desprins din zonă operată și să fi ajuns la plămâni, să îl împiedice să mai respire. Așa se poate explica și edemul laringian pe care îl avea la sosirea medicilor de la Ambulanță”, a declarat dr. Mugur Riza pentru ziaruldecraiova.ro.  

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net