Lorena Balaci, interviu dureros la un an de la moartea tatălui: «Am momente în care îl aștept să vină»

Ultima actualizare:

    Lorena Balaci, declarații emoționante la un an de la moartea tatălui ei Foto: Captură Video
Lorena Balaci, declarații emoționante la un an de la moartea tatălui ei Foto: Captură Video

Timpul trece, dar rănile nu se vindecă atât de ușor..Așa simte și familia lui Ilie Balaci, chiar dacă s-a împlinit un an de când fostul fotbalist a încetat din viață, durerea fiicelor și soției lui Balaci fiind încă vie în inimile acestora.

La aproximativ un an de când a primit una dintre cele mai dureroase vești pe care un om pe poate primi, Lorena Balaci, fiica regretatului fotbalist Ilie Balaci, care a murit în urma unui stop cardio-respirator, a acordat un interviu emoționant și dureros, pentru Star Matinal, despre cel care i-a fost părinte și pe care uneori spune că încă îl mai așteaptă acasă. 

Lorena Balaci, interviu la un an de la moartea lui Ilie Balaci

Lorena a vorbit despre ce a însemnat pentru ea acest an fără părintele ei, dar și cât de mult s-a schimbat viața ei de atunci. Ilie Balaci a dispărut fulgerător, lăsând în urmă o familie frumoasă, dar acum îndurerată. 

„Le mulțumesc tuturor celor care fac astfel de gesturi pentru memoria tatălui meu. Ultimul an... eu încă nu realizez, am momente în care îl aștept să vină, când mă gândesc că era plecat în străinătate și cred că, cumva, creierul meu s-a setat. Mă gândesc mereu că e undeva, e greu, pentru oricine care pierde pe cineva drag.

Ilie Balaci a murit în urma unui stop cardio-respirator
Ilie Balaci a murit în urma unui stop cardio-respirator

Dorul este cumplit. În momentul în care știi că această zi nu va mai veni, dar știu că va veni și mă voi reîntâlni cu tata. O singură dată l-am visat, nu mi-a spus nimic, cumva l-am văzut de departe. Tata mereu îmi spunea că suntem prieteni, pentru mine asta a fost foarte important pentru că s-a creat această legătură, îmi doream să nu-l dezamăgesc pe tata. Nu reușea să petreacă mult timp cu noi, tata era un om foarte cald, panicos”, a povestit Lorena Balaci. 

Lorena Balaci a dezvăluit că acea zi, în care tatăl ei s-a stins din viață, a fost cea mai neagră pentru ea și familia ei și nici acum nu își explică cum de ales să poarte tocmai culoarea negru, cu puțin timp înainte de a afla vestea tristă.

„Totul a venit ca un boomerang în moalele capului, pe moment nu am realizat ce se întâmplă. Îmi dimineața aia m-am îmbrăcat în negru, apoi mi-a dat sora mea mesaj că tata nu e bine. Știu doar că am întrebat de cât timp îl resuscitează. Am ajuns, i-am spus soră-mii să mergem că tata a murit. Pe mine Dumnezeu m-a ajutat, slujbele. Dacă ar fi acum aici aș vorbi cu el, i-aș cere sfatul pentru că am niște întrebări”, a mai spus Lorena Balaci. În afară de aceasta, Ilie Balaci mai are o fiică, pe Liana Ungur. Ambele sunt din mariajul acestuia cu Daniela Balaci. 

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net