Lorena Balaci, interviu dureros la un an de la moartea tatălui: «Am momente în care îl aștept să vină»

lorena-balaci.jpg

Lorena Balaci, declarații emoționante la un an de la moartea tatălui ei
Foto: Captură Video

Timpul trece, dar rănile nu se vindecă atât de ușor..Așa simte și familia lui Ilie Balaci, chiar dacă s-a împlinit un an de când fostul fotbalist a încetat din viață, durerea fiicelor și soției lui Balaci fiind încă vie în inimile acestora.

La aproximativ un an de când a primit una dintre cele mai dureroase vești pe care un om pe poate primi, Lorena Balaci, fiica regretatului fotbalist Ilie Balaci, care a murit în urma unui stop cardio-respirator, a acordat un interviu emoționant și dureros, pentru Star Matinal, despre cel care i-a fost părinte și pe care uneori spune că încă îl mai așteaptă acasă. 

Lorena Balaci, interviu la un an de la moartea lui Ilie Balaci

Lorena a vorbit despre ce a însemnat pentru ea acest an fără părintele ei, dar și cât de mult s-a schimbat viața ei de atunci. Ilie Balaci a dispărut fulgerător, lăsând în urmă o familie frumoasă, dar acum îndurerată. 

„Le mulțumesc tuturor celor care fac astfel de gesturi pentru memoria tatălui meu. Ultimul an... eu încă nu realizez, am momente în care îl aștept să vină, când mă gândesc că era plecat în străinătate și cred că, cumva, creierul meu s-a setat. Mă gândesc mereu că e undeva, e greu, pentru oricine care pierde pe cineva drag.

ilie-balaci-5-89515151.jpg

Ilie Balaci a murit în urma unui stop cardio-respirator
Foto: Arhivă Click

Dorul este cumplit. În momentul în care știi că această zi nu va mai veni, dar știu că va veni și mă voi reîntâlni cu tata. O singură dată l-am visat, nu mi-a spus nimic, cumva l-am văzut de departe. Tata mereu îmi spunea că suntem prieteni, pentru mine asta a fost foarte important pentru că s-a creat această legătură, îmi doream să nu-l dezamăgesc pe tata. Nu reușea să petreacă mult timp cu noi, tata era un om foarte cald, panicos”, a povestit Lorena Balaci. 

Lorena Balaci a dezvăluit că acea zi, în care tatăl ei s-a stins din viață, a fost cea mai neagră pentru ea și familia ei și nici acum nu își explică cum de ales să poarte tocmai culoarea negru, cu puțin timp înainte de a afla vestea tristă.

„Totul a venit ca un boomerang în moalele capului, pe moment nu am realizat ce se întâmplă. Îmi dimineața aia m-am îmbrăcat în negru, apoi mi-a dat sora mea mesaj că tata nu e bine. Știu doar că am întrebat de cât timp îl resuscitează. Am ajuns, i-am spus soră-mii să mergem că tata a murit. Pe mine Dumnezeu m-a ajutat, slujbele. Dacă ar fi acum aici aș vorbi cu el, i-aș cere sfatul pentru că am niște întrebări”, a mai spus Lorena Balaci. În afară de aceasta, Ilie Balaci mai are o fiică, pe Liana Ungur. Ambele sunt din mariajul acestuia cu Daniela Balaci. 

Loading...

Citește și

  • lorena balaci este in doliu

    Se apropie sărbătorile, dar în familia îndurerată a lui Ilie Balaci, Crăciunul nu va mai fi niciodată la fel. Fiica lui cea mare, Lorena Balaci (40 de ani), a povestit pentru Click! că nu a depăşit momentele cumplite prin care a trecut în urmă cu o lună şi jumătate când tatăl ei s-a stins fulgerător. L-a iubit ca pe ochii din cap, iar vestea morţii a fost un şoc uriaş pe care nu l-a suferit doar fosta doamnă Trică, ci şi mama şi sora ei.

  • La doar puțin timp de la moartea lui Ilie Balaci, fiica acestuia a oferit câteva declarații care au clarificat multe dintre întrebările ridicate după decesul marelui fotbalist denumit «Minunea blondă». Imediat după ce s-a aflat trista veste că celebrul fotbalist și antrenor a decedat, au apărut în presă diverse ipoteze ale morții sale, iar în același timp, Sorina Pintea, Ministrul Sănătății, a deschis o anchetă în cazul decesului.