Liviu Antal a înscris, însă Zalghiris a fost eliminată

antal-liviu-epa-efe-h_54527233.jpg

Liviu Antal a marcat singurul gol reușit de Zalghiris în returul cu Honved
Liviu Antal a marcat singurul gol reușit de Zalghiris în returul cu Honved
Foto: EPA

Formația lituaniană Zalghiris Vilnius a remizat (1-1), acasă, cu Honved Budapesta, ratând întâlnirea cu Universitatea Craiova. Unicul ei gol a fost marcat de Liviu Antal.

Românii care activează la echipe de fotbal din Europa n-au avut o zi prea bună, joi, în competițiile continentale, echipele lor fiind eliminate.
Cu toate că Liviu Antal a înscris în minutul 18, Zalgiris Vilnius a terminat la egalitate (1-1), pe teren propriu, meciul cu Honved Budapesta. Și cum maghiarii s-au impus cu 3-1 în tur calificarea în turul 2 preliminar al Ligii Europa a fost ratată. Acolo Honved va întâlni pe Universitatea Craiova. 
În aceeași competiție, formaţia Kilmarnock, la care este legitimat Laurenţiu Brănescu, a fost eliminată de formaţia Connah’s Quay. Victorioși în deplasare cu 2-1, scoțienii au pierdut acasă (0-2). Brănescu n-a evoluat în acest meci, fiind rezervă. La fel de ghinionistă a fost și Cracovia, care după un 1-1 în deplasare, a părăsit competiția după un 2-2 acasă cu  Dunajska Streda. Pentru formația poloneză au evoluat și cei doi români. Cornel Râpă a jucat tot meciul, iar Sergiu Hanca până în minutul 95.

Tot joi seara, Marcel Bîrsan a arbitrat meciul Domzale – Balzan 1-0 (4-3 în tur).

Loading...