Liverpool a câștigat cu West Ham United și rămâne invincibilă în Anglia

salah-gettyimages-1208446718.jpg

Salah a marcat golul doi al ”cormoranilor”
Salah a marcat golul doi al ”cormoranilor”
Foto: Guliver / GettyImages

”Cormoranii” au rămas neînvinși și după a 27-a etapă din Premier League. Oamenii lui Jurgen Klopp s-au impus cu 3-2, pe teren propriu, în fața lui West Ham United. Conduși cu 2-1, ei au avut puterea de a reveni pe final.

Programat luni seara, în închiderea rundei, meciul a fost spectaculos. În plus, Liverpool a suferit înainte de a obține victoria cu numărul 26 din această ediție de campionat. Lipsiți de căpitanul Jordan Henderson, ”cormoranii” au deschis rapid scorul, prin Wijnaldum (min. 9), însă erorile din apărare ale lui Gomez le-au permis oaspeților să preia inițiativa prin reușitele lui Diop (min. 12) și Fornals (54). Împinsă de la spate de fani, Liverpool a întors rezultatul grație golurilor lui Salah (min. 68) și Mane (81).   
Cu unsprezece etape înainte de final, campioana Europei este lider autoritar în Premier League, cu 79 de puncte. Ea are un avans de 22 de puncte față de a doua clasată, Manchester City, adică de șapte victorii și un egal, în timp ce Leicester e pe 3, cu 50 de puncte. 

Loading...