România a invins Kazahstan cu scorul de 3-1

chiriches.jpg

chiriches romania kazahstan
Chiricheş e căpitanul României în meciul cu Kazahstan
foto:sportpictures.eu

România a învins cu scorul de 3-1 pe Kazahstan în ultimul meci pe teren propriu din cadrul calificărilor pentru Campionatul Mondial. Budescu, cu o dublă, și Keșeru, au fost cei care au marcat la victoria din meciul de debut al lui Contra pe banca României. Iată cele mai importante momente ale acestei partide disputate la Ploiești.

Final de meci: România a învins cu scorul de 3-1 pe Kazahstan

Oaspetii reduc din handicap in minutul 82 si Romania conduce cu scorul de 3-1

GOOL Romania! Claudiu Keșeru duce scorul la 3-0, inscriind dintr-o situatie de sngur cu portarul in minutul 73.

A început a doua repriză. Ne aflăm în minutul 50, scorul este tot 2-0 pentru România

UPDATE: La pauză, România conduce cu scorul de 2-0 pe Kazahstan. Diferența i se datorează lui Budescu, care a făcut o primă repriză de senzație

UPDATE: În doar trei minute, Budescu a marct două goluri. Primul, în minutul 33, când a pătruns pe stânga și a marcat spectaculos, pe sub portar, deschizând scorul. Al doilea, în minutul 37, a înscris al doilea gol, din penalty.

UPDATE: Partida a intrat in minutul 30. În continuare nu există nimic de semnalat. Poate doar că mingea e mai mult în posesia alor noștri.

UPDATE: Am ajuns în minutul 20 și nu am înregistrat nici o fază periculoasă de poartă.

UPDATE: A început meciul. Hai România!

UPDATE Președintele FRF, Rîzvan Burleanu, a ajuns la stadion. Iată ce a declarat pentru DigiSport: ”Este un nou început, atât pentru echipa națională, cât și pentru Cosmin Contra și de aceea ne bucurăm că acest meci să-l jucăm la Ploiești. Noul selecționer a avut parte de cele mai frumoase rezultate din careira sa pe acest stadion. Ne dorim să vedem o echipă cu mult mai multă ambiție, mult mai multă determinare.

Chiar dacă pare un meci amical, pentru noi este mai mult decât un meci oficial, pentru că este un nou început. Acest meci contează pentru că trebuie să ne menținem în liga a treia și chiar să ne calificăm în liga a doua, și, mai mult decât atât, contează pentru moralul jucătorilor. Sunt încrezător că jucătorii naționalei vor avea o altă prestație, o altă determinare”, a declarat Burleanu.

UPDATE Iată echipeele de start.

România: Tătărușanu - Benzar, Chiricheș, Dr. Grigore, Cr. Ganea - Pintilii, R. Marin - Chipciu, Budescu, Grozav - Fl. Andone 

Rezerve: Pantilimon, Niță, Băluță, Deac, Bălașa, Hanca, Bancu, Hoban, Stanciu, Ioniță II, Keșeru

Kazahstan: Pokatilov - Beysbekov, Maliy, Akhmetov, Dmitrenko, Suyumbayev - Kuat, Darabayev, Tagybergen, Nurgaliyev - Murtazayev 

UPDATE Echipa naţională e neînvinsă la Ploieşti, conform romaniastats.wordpress.com. Iată cele cinci meciuri ale României jucate în acest oraş, cu menţiunea că unele s-au disputat pe arena Astra:

17.11.1966 Ploiești (stadion „1 Mai”): ROMÂNIA – POLONIA 4-3 (2-0) amical

06.06.1998 Ploiești (stadion „Ilie Oană”): ROMÂNIA – MOLDOVA 5-1 (2-0) amical

25.04.2001 Ploiești (stadion Astra): ROMÂNIA – SLOVACIA 0-0 amical

06.09.2003 Ploiești (stadion Astra): ROMÂNIA – LUXEMBURG 4-0 (3-0) prel.CE

29.03.2015 Ploiești (stadion „Ilie Oană”): ROMÂNIA – FEROE 1-0 (1-0) prel.CE

UPDATE Cei care vor asista la meci trebuie să ţină cont de anumite reguli, conform frf.ro:

- Să respecte cu strictețe măsurile stabilite de organizatori și de forțele de ordine.
- Să prezinte, la intrarea în arenă, documentele de acces și – după caz – actele de identitate; la solicitarea forțelor de ordine/stewarzilor, sunt obligați să prezinte materialele de publicitate vizuală aflate asupra lor.
- Să nu cumpere bilete în scop de revânzare și să nu le vândă la suprapreţ.
- Să nu introducă în incinta Stadionul „Ilie Oană” niciun fel de inscriptii, embleme, pancarte, bannere, afișe sau alte suporturi care conțin texte, litere, simboluri, sloganuri, imagini ori texte; sunt permise doar steagurile naționale ale celor două țări arborate pe suport din material plastic;
- Să nu introducă și să nu afișeze insemne, să nu scandeze sloganuri cu caracter politic.
- Să se supună controlului corporal sumar și al bagajelor; refuzul de a fi controlat atrage după sine interdicția de a intra în Stadionul „Ilie Oană” la meciul respectiv.
- Să nu pătrundă în incinta Stadionul „Ilie Oană” sub influenţa drogurilor şi a substanţelor psihotrope, în stare vădită de beție, să nu introducă și să nu consume în stadion băuturi alcoolice;
- Să ocupe locul înscris pe bilet.
- Să nu fumeze în spațiul tribunelor; interdicția este valabilă și pentru persoanele care folosesc țigara electronică. Fumatul este permis doar în locurile special amenajate din spatele Tribunei 2 și al Peluzelor 1 și 2 și, de asemenea, în balconul din spațiul Lounge al Tribunei VIP.
- Să nu escaladeze gardurile interioare de separare a sectoarelor și să nu se cațere pe balustrada care delimitează spațiul de joc de tribună.
- Să nu arunce asupra spectatorilor, oficialilor, jucătorilor, forţelor de ordine sau în direcția suprafeței de joc cu obiecte de orice fel sau cu substanțe corozive ori care murdăresc.
- Să nu săvârșească fapte, acte sau gesturi obscene, să nu profereze ori să scandeze injurii, cuvinte sau expresii jignitoare ori vulgare, precum și alte amenințări cu acte de violență împotriva celorlalți spectatori, oficiali, jucători sau a bunurilor acestora; să nu scandeze refrene injurioase sau defăimătoare.
- Să nu amenințe cu acte de violență forțele de ordine.
- Să nu deţină artificii, pocnitori sau alte materiale pirotehnice care emit foc, fum sau gaz.
- Să nu introducă nici un fel de recipient pentru lichide, confecţionat din material plastic, sticlă sau similare (sticle, cutii, pet-uri, spray-uri, parfumuri etc).
- Să nu provoace și să nu participe la scandal sau la acte de violenţă cauzatoare de suferinţe fizice, să nu scandeze injurii, expresii jignitoare ori vulgare la adresa celorlalți spectatori, a oficialilor sau a jucătorilor.
- Să nu se implice în nici un fel de discriminare de rasă, etnică sau religioasă, să nu promoveze în nicio formă persoane vinovate de săvârşirea unor infracţiuni contra păcii şi omenirii ori adepte ale ideologiei fasciste.
- Să nu folosească dispozitive cu LASER.
- Să nu îşi ascundă faţa cu articole de îmbrăcăminte sau alte accesorii cu intenția de a împiedica identificarea.
- Să nu scrie, să nu deseneze pe pereţii sau pe gardurile stadionului, să nu dezlipească, să nu distrugă reclamele, anunţurile sau afişele expuse, să nu deterioreze, să nu ridice sau să nu mute semnele sau indicatoare amplasate de organizator.
- Să nu distrugă ori să nu degradeze scaunele, balustradele sau alte elemente de mobilier.
- Să nu aibă asupra lor obiecte care ar putea fi aruncate în terenul de joc (briceaguri, bile etc.) și nici obiecte de dimensiuni considerabile care ar putea fi folosite ca arme (umbrele, suporturi pentru steaguri confecționate din orice alt material exceptând plasticul, căști moto, huse pentru aparatura electronică etc.)
- Să nu distrugă, să nu degradeze scaunele sau alte elemente de mobilier.
- Să nu staționeze pe scări, pe căile de acces sau în dreptul căilor de evacuare.
- Să părăsească imediat stadionul în cazul măsurii de evacuare impusă de forţele de ordine.

În plus față de cele menționate anterior, sunt interzise în incinta stadionului „Ilie Oană” următoarele:
- tricouri sau alte elemente de vestimentație inscripționate cu litere, cuvinte, texte, simboluri sau imagini care – în opinia organizatorului - au conținut obscen, discriminatoriu sau provocator, care incită la denigrarea țării, la xenofobie, la ură națională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel și la violență, ori ale căror subînțelesuri duc spre aceleași fapte interzise și înscrise în textul de mai sus.
- arme, muniții, torțe, materiale explozive, incendiare sau fumigene.
- dipozitive de șocuri electrice.
- orice fel de recipient cu gaze toxice, lacrimogene, halucinogene, sau substanțe incendiare.
- cuțite, șișuri ori alte obiecte confecționate special să taie sau să rănească.
- aparate foto și camere de filmat profesionale.
- umbrele.
- vuvuzela.
- tobe cu ambele fețe închise; sunt permise numai tobele cu o singură față. Portavocile și stațiile de amplificare sunt interzise.
- animale de companie.

Accesul copiilor de orice vârstă în stadionul „Ilie Oană”se va face pe baza biletului de acces. Minorii sub 14 ani au acces pe arenă doar însoțiți de o persoană majoră.

Întrucât arterele din jurul stadionului „Ilie Oană” vor fi supuse unor măsuri de restricționare a traficului rutier aprobate de Primăria Municipiului Ploiești, FRF face un apel către deținătorii de bilete să vină din timp la stadion pentru a evita formarea ambuteiajelor și pentru a participa astfel la fluidizarea accesului în arenă.

Porțile stadionului „Ilie Oană”se vor deschide la ora 19:30.

Elevii lui Contra şi-au ales numerele de pe tricou pentru acest meci, Bogdan Lobonţ şi Cosmin Moţi fiind în afara lotului:

Portari: 1. Costel Pantilimon, 12. Ciprian Tătăruşanu, 16. Florin Niţă
Fundaşi: 2. Romario Benzar, 3. Cristian Ganea, 4. Mihai Bălaşa, 6. Vlad Chiricheş, 21. Dragoş Grigore
Mijlocaşi: 5. Ovidiu Hoban, 7. Alexandru Chipciu, 8. Mihai Pintilii, 13. Alexandru Băluţă, 14. Constantin Budescu, 15. Nicuşor Bancu, 17. Ciprian Deac, 18. Răzvan Marin, 20. Sergiu Hanca, 22. Alexandru Ioniţă, 23. Nicolae Stanciu
Atacanţi: 9. Florin Andone, 10. Gheorghe Grozav, 11. Claudiu Keşeru, 19. George Ţucudean

Cum ar putea arăta echipele:

România: Tătăruşanu - Benzar, Chiricheş, Grigore, Ganea - Pintilii, R. Marin - Chipciu (Ioniţă), Budescu, Grozav (Băluţă) - Andone.

Kazahstan: Loria - Dmitrenko, Logvinenko, Shomko, Akhmetov - Beysebekov, Suyumbaev, Kuat, Darabaev - Kizhnichenko, Murtazaev.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1