LIVE Conferinţă de presă Ştefan Iovan şi Ciprian Marica din Brazilia: "Nu trebuie să ne speriem de Brazilia"

Citeste tot despre: 

Antrenorul secund al naţionalei, Ştefan Iovan, e optimist în ceea ce priveşte meciul împotriva fostei campioane mondiale. Atacantul Ciprian Marica spune că are încredere în colegi şi crede că România va face un meci bun contra Braziliei.

"Nu trebuie să ne speriem de Brazilia. Jucătorii vin după un meci bun contra Bosniei şi au entuziasm. Sper să ne ridicăm la nivelul Braziliei. Decizia lui Mutu de a nu face deplasarea cu echipa naţională fusese luată înainte. Eu doar am fost pus în faţa faptului împlinit. Ne vor lisi cei cu experienţă, dar avem la dispoziţie jucătorii cei mai buni din ţară. Cu siguranţă nu ne vom apăra.  Încercăm sa învingem prin armele nostre. Forţa grupului, moralul foarte bun, atacuri şi contraatacuri foarte rapide", a declarat Iovan

Cel mai bun jucător de pe teren în meciul cu Bosnia, Ciprian Marica are mici probleme medicale, însă va fi prezent pe teren în meciul cu Brazilia. "Simţim diferenţa de fus orar. Eu am o entorsă uşoară la dreptul, dar joc pentru că nu am venit până aici degeaba. Vin la naţională să dau totul Meseria mea este să marchez şi nu spun că mi-am relansat cariera cu Bosnia. La Stuttgart am doar o mică problemă pe care o voi rezolva curând. N-am venit aici să-mi crească cota. Nu sunt veteran la 25 de ani, doar încerc să-i ajut să se integreze pe cei tineri. Băieţii au încredere după ce am bătut Bosnia. Principalul obiectiv este să marchez şi nu vreau tricoul lui Ronaldo. Un meci cu Brazilia este unul special pentru oricine şi abia aştept să joc în atmosfera aia. Mi-aş fi dorit ca tot lotul să fie aici şi nu ştiu de ce nu au venit ceilalţi", a spus Marica la conferinţa de presă.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1