Lipă: "Derby-ul se joacă în Ştefan cel Mare"

Ultima actualizare:

    Stadionul din "Ştefan cel Mare"
Stadionul din "Ştefan cel Mare"

Elisabeta Lipă, ministrul Tineretului şi Sportului şi până zilele trecute conducătoarea CS Dinamo, a anunţat că derby-ul cu Steaua se va desfăşura în "Ştefan cel Mare". Aici au apărut tensiuni între societăţile deţinute de fostul preşedinte al secţiei de fotbal, Nicolae Badea, şi cea a actualului acţionar Ionuţ Negoiţă. Primul a vrut să saboteze meciul.

"Nu există niciun pericol ca acest meci să nu se desfăşoare pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare. Nu mă interesează dintre foştii şi actualii acționari, este problema lor. Vechii acționari nu mai au niciun drept. CS Dinamo e obligată să întreţină şi să exploateze baza. Percep aceleaşi tarife şi pentru echipa de fotbal Dinamo, şi pentru Voluntari.

Toate investiţiile care se fac în complexul Dinamo trec automat în patrimoniul clubului, legea spune asta. Nu ştiu ce vor să ia? Vechii acționari au datorii imense față de noi. Au sigiliat cabinele? Vreau să cred că este o glumă! Complexul nu e sat fără câini să facă ce vor ei acolo. Nu pot să cred așa ceva. Toate bunurile sunt ale CS Dinamo", a spus Elisabeta Lipa la Dolce Sport.

În urmă cu câteva ore, doi inşi au sigilat cabinele TV de pe stadionul din "Ştefan cel Mare" cu o bucată de metal. Cabinele au fost construite pe vremea când acţionar era Nicolae Badea, iar acesta vrea acum 10.000 de euro de la actualii şefi pentru a le permite accesul acolo şi automat pentru ca meciul să fie televizat.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net