Lionel Messi pune problema cantonamentelor: ”Nu vrem să fim despărțiti de familie!

Ultima actualizare:

    Lionel Messi speră ca FC Barcelona să reînceapă a juca mult mai bine decât în ultimul timpFoto: Guliver / GettyImages
Lionel Messi speră ca FC Barcelona să reînceapă a juca mult mai bine decât în ultimul timpFoto: Guliver / GettyImages

Vedetă a echipei FC Barcelona, Lionel Messi a declarat că este pregătit din punct de vedere fizic pentru reluarea campionatului de fotbal în Spania. Argentinianul a mărturisit că meciurile fără spectatori vor fi ciudate și că el, dar și alți sportivi profesioniști vor resimți problema cantonamentelor.

Chestionat de publicațiile ”Sport” şi ”El Mundo Deportivo”, Lionel Messi a acceptat să vorbească de perioada în care a stat izolat, acasă, din cauza pandemiei de coronavirus: "Fizic, sunt foarte bine. M-am antrenat acasă, zilele acestea, şi cred că m-a ajutat să rămân în formă. Izolarea a fost foarte grea, dar cu copiii şi cu Antonela am încercat să mă bucur de momentele petrecute împreună cu familia. Poate că această pauză ne va avantaja, dar să vedem dacă pot începe competiţiile. Antrenamentul este din nou primul pas, însă nu trebuie să fim prea încrezători. Trebuie să ne luăm în continuare toate măsurile de precauţie necesare. Să ne asumăm că trebuie să începem meciurile când va veni momentul, dar fără spectatori. Personal, abia aştept să revină competiţia. Ştim că va fi ciudat fără fani pe stadion şi cu problema cantonamentelor... Chiar nu vrem să fim despărţiţi de familiile noastre. Va trebui să vedem cum va fi". Sud-americanul a vorbit şi despre posibilul transfer la FC Barcelona al compatriotului său Lautaro Martinez de la Inter Milano: "Nu sunt sigur dacă au existat sau există negocieri în acest moment pentru el. Nu am idee. Cred că am menţionat deja că Lautaro este un atacant impresionant. Eu cred că este foarte complet. E puternic, driblează bine, poate înscrie, ştie să protejeze mingea... Dar, bine, va trebui să vedem ce se întâmplă cu el şi cu alte nume care au fost vehiculate".

Messi crede că Barca ar putea câștiga Liga Campionilor

Lionel Messi a ținut să lămurească și o problemă abordată în urmă cu ceva timp: "Nu m-am îndoit niciodată de echipa pe care o avem şi nu am nicio îndoială că putem câştiga tot ce a mai rămas (n.r. - LaLiga şi Liga Campionilor), dar nu jucând în felul în care o facem. Acum, fiecare are propria părere şi este de respectat. A mea se bazează pe faptul că am fost suficient de norocos să joc în Liga Campionilor în fiecare an şi ştiu că nu este posibil să o câştigi jucând aşa cum o facem noi. Poate că Setien a înţeles greşit", a precizat Messi.FC Barcelona şi-a reluat, în 8 mai, antrenamentele colective la centrul sportiv ”Joan Gamper”.Întrerupt de pandemia de coronavirus, în martie, campionatul de fotbal al Spaniei s-ar putea relua în 12 iunie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net