Lionel Messi are ghete de platină 

Ultima actualizare:

    Messi, cu cele 5 trofee
Messi, cu cele 5 trofee

Leo Messi are ghete de joc placate cu platină şi aur, producătorii folosind tema “Balonului de Aur” pentru a crea acest model unic.

Argentinianul a câştigat al cincilea său “Balon de Aur” şi a primit din partea sponsorilor o pereche de încălţăminte personalizată şi realizată din metale preţioase. Starul Barcelonei a fost ales luni seara ca fiind cel mai bun fotbalist din lume, el detronându-l pe rivalul Cristiano Ronaldo şi pe Neymar, coechipierul din trupa catalană.

Messi a obţinut cinci „Baloane de Aur”, un adevărat record, şi sponsorul său Adidas i-a făcut un cadou pe măsură. O pereche de ghete de fotbal placată cu platină şi aur. Încălţările sunt albe, iar pe interiorul piciorului stâng se află cinci puncte, cu trimitere la trofeele câştigate, patru fiind aurite şi unul, cel din mijloc, platinat. Punctele respective se regăsesc şi pe partea din spate a pantofilor de sport.

Pe branţul drept e scris mesajul „El mas grande de todos los tiempos”, traducerea fiind „Cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor” şi de asemenea logoul producătorului e realizat din platină adevărată.  “Le mulţumesc pentru acest model special creat pentru mine”, a spus Messi, care le-a arătat tuturor noile sale ghete, pe reţelele de socializare, dar şi cele cinci trofee, în dreptul ultimului fiind scris “Bine ai venit acasă!”. 

Statuia lui Cristiano Ronaldo, vandalizată

Statuia a fost murdărită cu vopsea
Statuia a fost murdărită cu vopsea

După decernarea trofeului “Balonul de Aur”, câştigat de Leo Messi, monumentul dedicat lui Cristiano Ronaldo, aflat în Funchal, oraşul unde s-a născut starul lui Real Madrid, a fost distrus. Statuia a fost vopsită cu numărul şi numele lui Messi, iar sora lui Ronaldo a reacţionat dur pe reţelele de socializare. “Din păcate, această insulă minunată, Madeira, este locuită încă de nişte sălbatici frustraţi, care ar trebui să trăiască în Siria, între persoane care nu ştiu respectul şi nu ştiu a trăi în societate. Să mă ierte cei care trăiesc în război...”, a scris Katia Aveiro, sora portughezului.

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net