Liga I se revoltă! Cluburile nu vor să joace cu un puşti în teren

viitorul-tineret.jpg

Răzvan Marin e unul dintre cei mai valoroşi jucători ai Vitorului
Foto: Mediafax

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

FRF a decis în ultimul Comitet Executiv ca din sezonul următor, toate echipele din Liga I să aibă obligatoriu tot timpul în teren un jucător sub 21 de ani.

Regula care se aplică deja în alte ţări, gen Belgia şi Olanda, nu e însă pe placul şefilor de club din primul eşalon, şi vor s-o conteste. ”Liga Profesionistă a avut un document pregătit. Eu cu domnul Argăseală am votat împotrivă. Nu știu dacă este un abuz, dar e un lucru care nu poate fi pus în aplicare. Trebuie făcută o Adunare Generală de urgență la Ligă. Este inadmisibil ca orice propunere vine din partea Ligii să nu treacă de niciun Comitet Executiv al FRF.

Eu cred că dacă am votat împotrivă, putem să atacm în Justiție, e dreptul nostru. Și să o blocăm până când devine definitivă. Asta e propunerea pe care o să o fac președintelui Ligii.

Nu e normal ca tot timpul cluburile de Liga 1 și LPF să fie puse în fața faptului împlinit. Trebuie să existe o consultare la nivelul Ligii 1. Spuneți-mi o țară din lume unde Federația îți poate impune ce jucători să folosești într-o echipă. Toți ne-am dori să avem jucători tineri, dar trebuie să ai trei la un joc, unul care să fie în teren și doi pe bancă. O echipă care va participa în cupele europene, să țină trei jucători juniori în lot, e o problemă”, a spus Prunea, membru în Comitetul Executiv al FRF şi totodată preşedinte la CSMS Iaşi.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5