Liga I e salvarea pentru Euro

Ultima actualizare:

    Săpunaru a devenit liderul celor de la PanduriiFoto: Sportpictures.eu
Săpunaru a devenit liderul celor de la PanduriiFoto: Sportpictures.eu

Liga I traversează cea mai neagră perioadă din istoria ei, dar în ciuda problemelor financiare a devenit subit un magnet pentu fotbaliştii români consacraţi. Secretul nu e însă banul, ci dorinţa de a fi prezenţi la Euro 2016.

Anghel Iordănescu a lăsat impresia că ai mai multe şanse să ajungi la naţională de la Pandurii şi Viitorul, decât de la Xanthi sau Bari, iar acest lucru le-a intrat bine în cap jucătorilor noştri. Astfel, toţi cei care visează la un loc în avionul de Paris au lăsat deocamdată la o parte pretenţiile financiare şi vor până la vară, când se fac convocările, în Liga I. Cristi Săpunaru a fost primul care a semnat cu Pandurii şi cum lui i-a ieşit de minune, revenind în circuitul echipei naţionale, alţii îl urmează întocmai.

Daniel Niculae a semnat cu Astra, chiar dacă ştia că acolo nu se mai plătesc salarii de mult, iar el e dorit în Grecia şi Cipru. Acum, Mutu vrea şi el la Pandurii, convins că dacă îşi joacă bine cartea, Iordănescu junior poate să-i pună o pilă bună la Iordănescu senior. Nu în ultimul rând, tot din acest motiv, rămânerea sub lupă pentru Euro 2016, Constantin Budescu nu e încântat de contractul de la arabi, unde în mod normal oricine visează să ajungă pentru a se umple de bani într-un timp foarte scurt.

Rămâne de văzut însă cât va muşca selecţionerul din această strategie, dar un lucru e clar: cu toţii trebuie să mulţumească Ligii I pentru imensa oportunitate.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net