Liga I: devoratoarea de antrenori!

Ultima actualizare:

    Mihai Stoichiță, ultimul antrenor demis din Liga Ifoto:razvan pasarica
Mihai Stoichiță, ultimul antrenor demis din Liga Ifoto:razvan pasarica

Sezonul fotbalistic s-a încheiat în acest an, iar statistica arată cifre „negre” în privinţa antrenorilor. Într-un campionat cu 14 echipe au fost schimbaţi 15 tehnicieni, formaţiile din subsolul clasamentului deţinând recordul la acest capitol.

Competiţia internă a început în iulie şi din august a început moda schimbărilor. Cei de la Voluntari au renunţat la Bogdan Vintilă şi l-au ales pe Flavius Stoican. Acesta nu a rezistat decât până în septembrie, atunci când ilfovenii l-au ales pe Mircea Rădulescu, dar „Riciu”, care l-a avut şi pe Pancu alături, a stat până în octombrie. A fost adus Gigi Mulţescu, care e şi în prezent pe banca celor de la Voluntari.

A urmat Poli Timişoara, acolo unde Dan Alexa a lăsat clubul pentru a prelua Rapidul, în locul său venind Florin Marin, care era la trupa giuleşteană. După această „rocadă” a urmat Petrolul pe listă. Ploieştenii au luat startul cu Tibor Selymeş, care a fost schimbat cu Eusebiu Tudor, după care a fost instalat Mihai Stoichiţă. „Lippi” a cedat şi el locul acum lui Constantin Schumacher.

O altă codaşă, Chiajna, l-a avut pe Marius Baciu, eliminat în favoarea lui Cornel Ţălnar, „Ţânţarul” fiind şi el dat afară pentru a veni Adrian Falub.

La Botoşani, Leo Grozavu a fost demis, iar Cornăţeanu a fost interimar până la sosirea lui Pustai.

ASA Târgu Mureş a rulat şi ea oamenii pe banca tehnică: Vasile Miruţă fiind sacrificat pentru a veni Cristiano Bergodi, care a plecat şi el.

CFR Cluj l-a numit pe Toni Conceicao în locul lui Francis Dican, iar Steaua l-a înlocuit pe Mirel Rădoi, antrenor fără licenţă, în acte fiind trecut Ţiţi Dumitriu, cu Reghecampf.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
akebono getty1 jpg
Danut Lupu (Sportpictures) jpg
PSG Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net