Liga Campionilor, semifinale: Diego Simeone şi-a lovit un subordonat!

Ultima actualizare:

    Diego Simeone
Diego Simeone

Echipa spaniolă Atletico Madrid s-a calificat marţi seară în finala Ligii Campionilor, reuşind s-o elimine din competiţie pe Bayern Munchen. Bavarezii au câştigat returul din Germania cu 2-1, însă ibericii antrenaţi de Diego Simeone câştigaseră prima manşă cu 1-0, astfel că merg în ultimul act datorită golului în plus marcat în deplasare.

Întâlnirea de ieri de la Munchen a fost una extrem de tensionată, în special pe final, atunci când Bayern mai avea nevoie de un singur gol pentru a prinde finala. Astfel, în minutul 90+2, Diego Simeone şi-a pierdut minţile, lovindu-şi violent un colaborator care se pregătea să anunţe o schimbare.

Momentul în care Diego Simeone îşi loveşte colaboratorul
Momentul în care Diego Simeone îşi loveşte colaboratorul

Motivul a fost elucidat chiar de către tehnicianul argentinian la conferinţa de presă. „Voiam să fac acea schimbare, iar el a întârziat s-o anunţe. Aşa că l-am împins, dar apoi mi-am cerut scuze”, a declarat Simeone. Totuşi, nu-i exclus ca UEFA să se autosesizeze în acest caz, iar antrenorul lui Atletico să fie suspendat în marea finală de la Milano de la 28 mai.

image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net