Liga Campionilor. Rezultatele din preliminarii au şocat Europa. Lucescu a dat de pământ cu Fenerbahce

Ultima actualizare:

    Şahtiorul din Doneţk a defilat în faţa turcilor şi s-a calificat în play-offFoto: AP
Şahtiorul din Doneţk a defilat în faţa turcilor şi s-a calificat în play-offFoto: AP

Liga Campionilor. Rezultatele din preliminarii au stabilit practic tabloul complet al tragerii la sorţi de mâine. Play off-ul, considerat deja ca prim tur în Liga Campionilor, s-a format însă după surprize uriaşe. Câteva s-au produs marţi seara, dar bombele au avut loc miercuri, când s-au disputat celelalte 11 partide de calificare, inclusiv returul Stelei de la Belgrad.

Liga Campionilor. Rezultatele din preliminarii de marţi. La Amsterdam, s-a produs cea mai mare surpriză de până acum în Liga Campionilor 2015. Pe Arena, Ajax a fost eliminată şocant în faţa propriilor suporteri de Rapid Viena, vicecampioana Austriei. După 2-2 în tur, olandezii s-au văzut conduşi cu 2-0 la pauză în manşa secundă şi deşi au egalat imediat după pauză, au pierdut în cele din urmă cu 3-2.

De infarct a mai fost Molde - Dinamo Zagreb. După 1-1 în Croaţia, norvegienii aveau prima şansă, dar oaspeţii au rezolvat partida în cinci minute. Pjaca (17), Ademi (20) şi Rog (22) au lovit după ce gazdele rataseră un penalty în minutul 8 şi totul părea gata. Molde a revenit la 3-3 în minutul 75, nu înainte să mai rateze un penalty, dar n-a mai putut să înscrie şi golul de 4-3, care ar fi adus calificarea.

Liga Campionilor. Rezultatele din preliminarii. APOEL Nicosia - Midtjylland, 0-1. Danezii au învins surprinzător în Cipru, după ce pierduseră săptămâna trecută acasă cu 2-1. N-a fost însă suficient, APOEL calificându-se datorită golului în plus marcat în deplasare. Cel mai lipsit de încărcătură meci a fost însă AS Monaco - Young Boys Berna, încheiat 4-0. Monegascii s-au calificat la pas în faţa elveţienilor, cu un scor la general de 7-1, după ce în tur a fost cu 3-1.

Liga Campionilor. Rezultatele din preliminarii. Jocurile de miercuri!
Liga Campionilor. Rezultatele din preliminarii. Jocurile de miercuri!

Aseară, cu excepţia deziluziei româneşti de la Belgrad, despre care nu vom mai vorbi, s-au mai jucat 10 meciuri. Şahtiorul lui Mircea Lucescu ne-a făcut fericiţi, învingând vicecampioana Turciei, Fenerbahce, cu 3-0 şi mergând mai departe fără probleme. Apoi, la Praga s-a desfăşurat un alt thriller, Sparta conducând cu 2-0, dar pierzând în final cu 3-2 meciul cu CSKA Moscova şi ratând în cele din urmă calificarea.

Liga Campionilor. Rezultatele din preliminarii: Malmo şi Maccabi au întors calificările

Liga Campionilor. Rezultatele din preliminarii. În Suedia s-a jucat o partidă de asemenea şocantă, Malmo FF, fosta echipă a lui Zlatan Ibrahimovic câştigând cu 3-0 în faţa austriecilor de la Salzburg şi întorcând în favoarea lor calificarea. Asta pentru că în tur, Salzburg câştigase cu 2-0. În rest, Celtic s-a calificat chinuit la Qarabag, în Azerbaidjan, unde a încheiat 0-0, dar datorită victoriei la limită, 1-0, din Scoţia, a mers mai departe. Tot la capitolul surprize poate fi trecută şi partida dintre Plzen şi Maccabi Tel Aviv. Cehii câştigaseră cu 2-1 în Israel, dar au pierdut cu 2-0 pe teren prorpiu şi s-au văzut eliminaţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net