Liga Campionilor rezultate: Monaco a dat lovitura

Ultima actualizare:

    Liga Campionilor, rezultate surprinzatoare, in special cel de la ArsenalFOTO: AP
Liga Campionilor, rezultate surprinzatoare, in special cel de la ArsenalFOTO: AP

Seară nebună în fotbalul european. În Liga Campionilor rezultate numai unul şi unul s-au înregistrat, cu o mare surpriză la Londra, acolo unde Arsenal a fost umilită pe propriul teren de Monaco.

AS Monaco a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-0), pe Arsenal, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Astfel este încă o dovadă că în Liga Campionilor rezultate surprinzătoare au fost, sunt şi vor mai fi. Golurile victoriei francezilor au fost marcate de Kondogbia '38, Berbatov '53 şi Ferreira-Carrasco '90+4 pentru AS Monaco, respectiv Oxlade-Chamberlain '90+1 pentru Arsenal. Returul este programat la 17 martie.

După această umilinţă suferită pe pripriul teren, tehnicianul gazdelor, Arsene Wenger, a declarat că jucătorii săi au acţionat în mod sinucigaş în defensivă, făcând ca pariorii să se minuneze atunci când au studiat rubrica Liga Campionilor rezultate: "Această înfrângere este simplu de explicat. Am fost într-o zi cu adevărat mediocră, ca să nu spunem mai mult. Felicitări, Monaco! S-au apărat bine şi au contraatacat bine. Au fost de asmenea puternici din punct de vedere fizic. S-a întâmplat tot ce se putea întâmpla într-o seară de coşmar", a spus Wenger.

Antrenorul francez al echipei britanice nu s-a oprit aici: "Am fost un pic sinucigaşi în defensivă, ceea ce explică rezultatul. Am fost slabi în defensivă. Nu suntem eliminaţi, dar avem acum o sarcină greu de realizat. Vom da totul. Se pot schimba lucrurile în 15 zile sau trei săptămâni. Dar este încă o mare dezamăgire", a declarat antrenorul formaţiei londoneze, după meciul care poate fi trecut la capitolul Liga Campionilor rezultate şocante.

Liga Campionilor rezultate: Leverkusen, victorie la limită

În cea de-a doua partidă a serii din cea mai importantă competiţie intercluburi, Bayer Leverkusen a învins pe teren propriu, cu scorul de 1-0, finalista ediţiei precedente, Atletico Madrid. Acest rezultat poate fi trecut la capitolul Liga Campionilor rezultate normale, pentru că, după ce Calhanoglu a marcat unicul gol al gazdelor, în minutul 57, oaspeţii au rămas în 10 oameni din minutul 76, atunci când Tiago a fost eliminat.

Liga Campionilor rezultate normal marţi

Marţi, în cele două meciuri disputate în manşa tur a Ligii Campionilor s-au înregistrat rezultate normale: Manchester City - Barcelona şi Juventus - Borussia Dortmund 2-1. Returul va avea loc peste trei săptămâni, oricine putând merge mai departe în sferturile de finală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net