Liga Campionilor: galezul Bale l-a făcut uitat pe Ronaldo!

gareth.jpg

Gareth Bale

Real Madrid s-a calificat în finala Ligii Campionilor după victoria cu 1-0 obţinută miercuri seară în returul semifinalei cu Manchester City (în tur, scorul a fost egal, 0-0). Galezul Gareth Bale a fost de departe cel mai bun jucător al partidei disputate pe "Santiago Bernabeu".

Pe lângă contribuţia decisivă la unicul gol al meciului (Fernando a trimis mingea în proprie poartă după un şut trimis de Bale), galezul a reuşit prin evoluţia sa să-l treacă în umbră pe Cristiano Ronaldo. De altfel, presa mondială l-a elogiat la unison pe Gareth Bale, în dauna starului portughez.

"Cu un Cristiano Ronaldo absent, Gareth Bale a preluat frâiele Realului şi a creat faza din care s-a marcat golul", au titrat francezii de la L'Equipe.

"Gareth Bale s-a eliberat de umbra lui Cristiano Ronaldo. Un autogol al lui Fernando a asigurat finala pentru Real Madrid", a notat Daily Mirror.

"Galezul Gareth Bale o duce pe Real Madrid pe drumul către al 11-lea trofeu de Liga Campionilor. Se anunţă un derby fierbinte cu Ateltico Madrid. Cristiano Ronaldo a fost eclipsat total de Gareth Bale", au precizat nemţii de la Bild.

Finala Atletico Madrid-Real Madrid se va juca pe 28 mai, la Milano.

Loading...

Citește și

  • Echipa spaniolă Atletico Madrid s-a calificat marţi seară în finala Ligii Campionilor, reuşind s-o elimine din competiţie pe Bayern Munchen. Bavarezii au câştigat returul din Germania cu 2-1, însă ibericii antrenaţi de Diego Simeone câştigaseră prima manşă cu 1-0, astfel că merg în ultimul act datorită golului în plus marcat în deplasare.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1