Liga Campionilor: Darth Vader, proteste, marea împăcare de la PSG!

Ultima actualizare:

    Trofeul Ligii Campionilor e cel mai râvnit de cluburile din Europafoto: Click
Trofeul Ligii Campionilor e cel mai râvnit de cluburile din Europafoto: Click

Antrenorul lui Manchester United a fost ironizat pentru vestimentaţia sa, fanii lui Bayern Munchen au fost nemulţumiţi din cauza preţului mare al biletelor, iar Neymar şi Cavani au făcut pace.

Aseară s-au jucat meciuri de Liga Campionilor şi s-au marcat 25 de goluri. PSG a învins cu 3-0 pe Bayern Munchen, Chelsea a bătut pe Atletico Madrid, 2-1, Barcelona – Sporting s-a încheiat cu 1-0 pentru catalani, pe teren portughez, Manchester United – TSKA Moscova a fost 4-1, Juventus – Olympiacos, 2-0, iar Basel a desfiinţat-o pe Benfica, 5-0. Celtic a trecut de Anderlecht-ul lui Chipciu şi Stanciu cu scorul de 3-0, şi Qarabag - AS Roma s-a încheiat, 1-2.

Au existat însă şi faze amuzante sau proteste. La meciul de la Moscova, antrenorul lui Manchester United a avut o ţinută neagră, bluza amintind de celebrul personaj din Războiul Stelelor, Darth Vader, iar suporterii din întreaga lume au râs pe seama portughezului.


    Mourinho a fost comparat cu Darth Vader
Mourinho a fost comparat cu Darth Vader

La Paris, ultraşii nemţi ai lui Bayern Munchen au fost nemulţumiţi de costurile impuse pentru a asista la meciul cu PSG şi au ironizat gazdele făcând referire la brazilianul Neymar, unul cu o avere de peste o sută de milioane de euro. “75 de euro un bilet? Nu suntem Neymar, preţurile biletelor trebuie să fie accesibile”, au fost bannerele lor, iar unii au purtat măşti cu chipul brazilianului.


    Fanii lui Bayern Munchen
Fanii lui Bayern Munchen

Tot în acest meci, vedetele francezilor, Neymar şi Cavani s-au împăcat, ei apărând la finalul partidei ţinându-se de mână. Ambii au înscris în faţa nemţilor de la Bayern Munchen, scor 3-0.

Zilele trecute au fost la un pas să se bată în vestiar, situaţia tensionată plecând de la jocul cu OL când Neymar a vrut să bată el un penalty, iar Cavani nu a vrut să-i cedeze mingea, el ratând până la urmă lovitura de la 11 metri. “Suntem oameni diferiţi, putem să privim lucrurile diferit, dar când suntem pe teren, noi trebuie să fim uniţi şi să fim o familie. Iar familia asta trebuie să aibă acelaşi obiectiv, ca echipa să câştige”, a spus Cavani.


    Neymar şi Cavani
Neymar şi Cavani
image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net