Laurențiu Reghecampf împlinește 45 de ani. Finul său, Viorel Bogățeanu, i-a compus o melodie specială

untitled.png

nasii si finul
Laurențiu și Anamaria, alături de finul lor, Viorel
Sursă foto: Arhivă personală

Petrecere mare în familia antrenorului lui Al Wasl. Laurențiu Reghecampf împlinește pe 19 septembrie 45 de ani. A primit multe mesaje de felicitare, iar unul dintre finii săi, Viorel Bogățeanu și taraful său, i-a compus o piesă specială.

Echipa Hermannstadt i-a dedicat victoria cu Chindia Târgoviște lui Laurențiu Reghecampf. Sibienii s-a impus cu scorul de 3-1 în fața celor de la Chindia Târgoviște, în cadrul etapei a patra din Liga 1, și nu i-au dedicat doar victoria, ci i-au transmis și un mesaj de suflet lui Laurențiu Reghecampf, soțul Anamariei Prodan, cea care este acționar la Hermannstadt prin fiica sa, Rebecca.

Cu ocazia aniversării a 45 de ani, Reghe, antrenor al echipei Al Wasl, a fost copleșit cu urări și cadouri, din partea familiei, celor apropiați. Unul dintre zecile de fini ai familiei, artistul Viorel Bogățeanu, au compus special o melodie cu această ocazie, care se intitulează “Nasu și Finu petrec”.

"Este o melodie speciala pentru nașul nostru pe care îl iubim și îl respectăm. Pieasa îi este dedicată și abia aștept să ne putem distra pe ea. El și Anamaria sunt nașii mei și ai Andreei, de cununie. Ne bucurăm tare mult să facem parte din această familie frumoasă. Avem un mare respect pentru ei, soția mea Andreea este prietenă cu Anamaria de 25 de ani", ne-a spus Viorel Bogățeanu, cel care a cântat cu taraful său la toate petrecerile aniversare, de Revelion, alea familiei Prodan- Reghecampf. Bineînțeles, pentru că respectă tradiția, finul trebuie să îi cânte și anul acesta nașului său.

Loading...
 
 

Citește și

  • anamaria si reghecampf

    La aproape un an după ce Anamaria Prodan i-a aplicat un pumn lui Dan Alexa, după un meci Astra- FC Botoșani, soțul său, Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea și lămurește o serie de speculații. Printre subiectele abordate de Laurențiu se numără și controversatul zvon potrivit căruia cei doi ar fi format un cuplu la un moment dat, relațiile dintre ei fiind mai mult decât colegiale.

  • Antrenorul de până mai ieri al campioanei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, şi Ana Maria Prodan au fost din nou la biserică. Nu pentru a-şi jura din nou credinţă veşnică, ci pentru a creştina un cuplu de tineri. Reghecampf şi soţia sa au fost naşi ieri după-amiază la Gura Humorului, unde le-au ţinut lumânările finilor Bogdan Steriopol şi iubitei acestuia, Andreea Lazăr.