Laurenţiu Reghecampf, fericit după victoria Stelei, dar precaut: «Ne aşteaptă un meci foarte greu la Chelsea»

Citeste tot despre: 

Ca şi după calificarea cu Ajax Amsterdam, antrenorul Stelei i-a felicitat pe fotbaliştii săi pentru succesul cu Chelsea Londra, însă îndeamnă la moderaţie în perspectiva returului de săptămâna viitoare de pe Stamford Bridge.

Laurenţiu Reghecampf crede că forţa grupului a făcut diferenţa joi seară, pe Arena Naţională din Bucureşti.

"În seara asta am câştigat meritat. Probabil ne-am dorit mai mult. Înainte de meciul cu Ajax presiunea a fost mult mai mare. Azi noi ne-am dorit să-i închidem cât mai bine pe adversari şi să marcăm. Acest rezultat este important până la urmă doar pentru statistică. Jucătorii trebuie să înţeleagă că mai este un meci de jucat în deplasare. Calificarea se va juca la Londra. Avem un avantaj acum, dar va trebui să jucăm acolo la fel sau poate chiar mai bine decât azi. Ne aşteaptă un meci foarte greu acolo", a spus Reghecampf imediat după meci, potrivit Mediafax.

Tehnicianul stelist consideră că Bertrand trebuia eliminat la faza în care s-a dictat penalty: "Nu comentez decizia arbitrului, dar dacă s-a dat penalti probabil trebuia să se dea şi roşu. Din poziţia în care eram eu consider că a fost fault şi trebuia acordat şi cartonaş roşu".

Reghe a afirmat că Chelsea formează o echipă valoroasă. "Faptul că Chelsea a câştigat Liga Campionilor trebuie respectat. Formează o echipă valoroasă, dar atunci când intri pe teren, de cele mai multe ori, aceste lucruri nu mai contează. Contează doar unitatea grupului, iar noi azi am reuşit să facem mai mult decât ei", a precizat Reghecampf.

Antrenorul Stelei i-a lăudat pe Chipciu şi Szukala după victoria cu Chelsea: "Chipciu a făcut astăzi un efort incredibil să-i închidă pe jucătorii de la Chelsea, jucând pe un post pe care nu evoluează în fiecare zi. De asemenea, Szukala l-a ţinut foarte bine pe Torres, un jucător extraordinar. Oricum, eu îi remarc pe toţi şi îi laud când joacă aşa cum au făcut-o astăzi".


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1