«Lato», vezi să nu te-neci cu bere!

Ultima actualizare:
Au petrecut până dimineaţa în club
Au petrecut până dimineaţa în club

Roş-albaştrii „s-au antrenat" pentru Liga Campionilor şi-au învins Petrolul cu 3-0, aducând în vitrina clubului a şasea Supercupă a României, una specială, ţinând cont că niciun jucător din Ghencea prezent miercuri pe teren nu mai obţinuse un astfel de trofeu.

Meciul a fost unul fără istoric, steliştii asigurându-şi trofeul din prima repriză, când scorul era deja 3-0. După fluierul de final, campionii au pornit fiesta. Reghe a urcat pe podium, a fost aclamat de public, şi un reprezentant al sponsorului competiţiei i-a oferit o halbă de bere brună. Antrenorul nu a savurat-o, ci şi-a făcut culoar printre jucătorii săi şi, spre amuzamentul tuturor, i-a oferit-o lui Nikolici, fotbalist recunoscut pentru escapadele bahice.

simeon stalpnicul png

Iar, din acel moment, au început să curgă „râuri" de bere, Latovlevici fiind scăldat, la propriu, de colegi în băutura alcoolică. Fiesta a continuat în vestiar, unde printre fotografii cu trofeul şi momente de striptease, au existat şi „duşuri" de bere.

„Acum avem şi bani, avem şi putere. Dacă există posibilitatea să mai aducem jucători, cu siguranţă o vom face, însă acum ne interesează doar ce avem la dispoziţie. Nu ştiu dacă va mai pleca vreun jucător, deşi sunt oferte foarte importante. E greu să înlocuim aceşti jucători. Cel mai bine ar fi să păstrăm lotul până în iarnă, dar nu eu decid. Sunt mulţumit de randamentul tuturor", a spus Reghecampf la finalul partidei.

simeon stalpnicul png

El a câştigat Supercupa din postura de antrenor la o distanţă de 15 ani după ce reuşise aceeaşi performanţă ca jucător. Şi Meme Stoica a avut motive de bucurie: a câştigat a doua Supercupă ca manager, după ce din cinci pierduse patru, atât ca oficial al Stelei cât şi al Unirii Urziceni. Acum, steliştii se pregătesc pentru Liga Campionilor, marţi având meci cu Vardar Skopje. "Nu mai pleacă nimeni, avem treabă, trebuie neapărat să ajungem în grupele Champions League", a fost mesajul managerului din Ghencea.

simeon stalpnicul png

Au petrecut până dimineaţa în club

Nu toţi steliştii au petrecut în familie, unii dintre ei - printre care Nikolici, Iancu şi Tatu - au ales să sărbătorească victoria din Supercupă în clubul Lyo.

Alături de ei a fost şi team-managerul Marius Ianuli, cunoscut ca Mache, iar în zonă şi-a făcut apariţia şi Mădălina Pamfile, fosta iubită a lui Nikolici, însă cei doi s-au evitat.

Roş-albaştrii s-au distrat până la ora şase dimineaţa, au dansat, chiar şi pe mese, iar petrecerea a fost udată cu şampanie şi vodcă din belşug.

A plătit cu viaţa

„Lupii" sunt în doliu după ce unul dintre suporterii lor a murit în drum spre Supercupă. Octavian Tatomir, şofer pe troleibuz în cadrul RATP, a căzut din tren.

simeon stalpnicul png


    Au petrecut până dimineaţa în club
Au petrecut până dimineaţa în club

Tânărul de 34 de ani, tată a doi copii, a plecat din Ploieşti cu trenul închiriat de fani şi undeva între Crivina şi Tinosu uşa de care era sprijinit s-a deschis, iar el a picat în gol, lovindu-se cu capul de pietre şi decedând pe loc. Unul dintre martorii oculari a povestit pe site-ul doarpetrolul.ro ce s-a întâmplat.

„Nu a avut loc nici o altercaţie, nu a fost împins de nimeni. Încă de la plecarea din Ploieşti el a stat sprijinit cu spatele de una dintre uşi, iar cu piciorul o ţinea pe cealaltă să nu se închidă. La un moment dat, pe o porţiune mai denivelată, trenul s-a balansat suficient cât să-l dezechilibreze. Piciorul de sprijin i-a fugit pe metal, iar el a încercat să se prindă de un băiat cu mâna în ghips care stătea vizavi de el, dar n-a mai apucat. S-au parcurs câteva sute de metri până s-a tras alarma, pentru că nimeni nu ştia care e maneta", a povestit unul dintre fanii prezenţi lângă Tatomir. Fanii Petrolului au deschis un centru de donaţii pentru familia suporterului şi aşteaptă ca toată echipa să fie prezentă la înmormântarea acestuia.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net