Lamela şi Son s-au bătut pe minge pentru a bate un penalty! Primul a executat şi a ratat!

Ultima actualizare:

    Son şi Lamela s-au certat pentru un penalty
Son şi Lamela s-au certat pentru un penalty

Victoria lui Tottenham în faţa celor de la Manchester City, 2-0, putea fi mai severă dacă Son şi Lamela nu se luptau pentru balon la o lovitură de la 11 metri, cel de-al doilea a executat, dar şutul a fost parat.

Trupa lui Pochettino a produs primul eşec al lui Guardiola pe banca “cetăţenilor” în campionat. Însă, succesul a fost umbrit de un episod penibil. Doi coechipieri s-au certat, fiecare considerând că el trebuie să transforme de la punctul cu var. Până la urmă, Lamela a tras, iar Bravo i-a ghicit colţul.

Derby-ul din Anglia s-a încheiat cu o surpriză. În minutul 37, Tottenham avea deja 2-0, iar în minutul 67 a primit un penalty. Argentinianul Lamela a luat imediat balonul, însă Son i-a atras atenţia că e rândul lui să execute. S-a pornit o discuţie mai aprinsă şi chiar au fost câteva contre, iar Son Heung-min s-a îndepărtat dezamăgit. Camerele tv au susprins faza, iar specialiştii au criticat incidentul, mai ales că Lamela a ratat, în timp ce sud-coreeanul a arătat că e mult mai în formă. Antrenorul Pochettino a vrut să fie diplomat şi a comentat: “Lamela, Sonny, Eriksen, oricare poate bate…cine se simte cel mai bine să execute, acela o face. Acum au vrut doi şi e mai bine decât niciunul. Poate următorul e Son, Lamela de asemenea. Au voie să ia decizia acolo, pe teren, eu de pe margine, nu pot să mă duc în mijlocul gazonului şi să zic <<tu, dai>>. Oricum, nu e o problemă că a ratat”. Numărul unu pe lista executanţilor de la 11 metri a lui Tottenham e Harry Kane, acum accidentat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net