Ladislau Boloni: ”Nu sunt naiv, primisem mici semnale că nu voi continua la Antwerp”

Ultima actualizare:

    Ladislau BoloniFoto: AFP
Ladislau BoloniFoto: AFP

Nevoit să se despartă de Antwerp după trei ani în care a scris istorie în prima ligă cu formația belgiană, antrenorul român Ladislau Boloni (67 de ani) a fost dezamăgit de modul prin care a fost lăsat ”cu ochii în soare” de șefii clubului.

Într-un interviu acordat ziarului flamand ”Het Nieuwsblad” tradus de cei de la gsp.ro, tehnicianul român a acuzat atât conflictele din interiorul clubului, cât și lipsa de susținere a patronului. ”Nu sunt naiv. Primisem mici semnale, am simțit că Antwerp are alte intenții pentru sezonul viitor. De exemplu, în ianuarie, cineva a fost trimis să caute un loc nou pentru cantonamentul de vară, fără ca eu să fiu informat. M-am gândit atunci că vor să continue cu alt antrenor”, a spus tehnicianul român. „Știam ce răspuns mi se va da. Contractul de trei ani a expirat... Divorțul are întotdeauna un motiv. Nu mă așteptam la un «da», dar măcar la o discuție”, a mai spus Boloni, dezamăgit.

El l-a acuzat voalat pe președintele clubului că nu l-a susținut: ”Ești pregătit pentru provocările externe ale adversarilor și ale fanilor rivali, dar au fost și provocări interne, iar asta a fost cea mai mare prostie. Și nu mă refer la vestiar acum. Credeți-mă, au fost provocări care ne-au împiedicat să fim pe locul doi. Așa, am încheiat pe patru. Încă o dată, mi-a fost clar că dușmanul din interior este întotdeauna cel mai periculos”, a mai spus fostul tehnician al echipei Antwerp.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net