Ladislau Boloni, demis de jucătorii de la Gent

Ultima actualizare:

    Ladislau Boloni
Ladislau Boloni

Demis din funcția de antrenor al echipei belgiene Gent la doar 25 de zile de la numire, tehnicianul român Ladislau Boloni pare să fi fost victima jucătorilor. Cel puțin așa a lăsat să se înțeleagă președintele grupării, Ivan De Witte.

Acesta a declarat că numirea românului la cârma echipei a fost ”o greşeală de selecţie” pe care și-o asumă, dar a recunoscut că despărțirea s-a făcut la presiunea unui grup de jucători, probabil cei mai influenți din echipă, care nu au acceptat metodele de lucru ale fostului selecționer. De altfel, așa cum se mai întâmplă în fotbal atunci când jucătorii nu mai vor un antrenor, aceștia au făcut doar figurație pe teren în înfrângerea cu 2-1 suferită în fața celor de la Eupen, fiind ”mișcarea” decisivă care a dus la demitere.

”Rezultatele ultimelor meciuri, în special cel de la Eupen, au fost decisive. Trebuie să ţinem cont de vocea suporterilor şi a grupului de jucători. Am considerat că este mai bine să ne despărţim de Boloni. Aducerea sa a fost o eroare de selecţie pe care ne-o asumăm. Am vrut să avansăm rapid. Nu vreau să dau vina pe antrenor pentru că a făcut tot posibilul pentru a obţine rezultatele. Cred însă că a fost bine să acţionăm direct deoarece nu se înţelegea cu grupul de jucători. Cred că a fost bine să nu lăsăm acest lucru să se agraveze”, a spus De Witte în conferința de presă în care a anunțat despărțirea de tehnicianul român.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net