Lacrimile unui campion: Casillas a plâns ca un copil la despărţirea de Real

Ultima actualizare:

    Iker Casillas
Iker Casillas

Portarul Iker Casillas s-a despărţit, duminică, de Real Madrid, după ce a citit în faţa reprezentanţilor mass-media, extrem de emoţionat, o declaraţie prin care le-a mulţumit fanilor, oficialilor clubului şi familiei sale, promiţând totodată că nu va înceta să susţină echipa madrilenă.

"În primul rând, bună ziua tuturor. Vă mulţumesc pentru că sunteţi aici şi alături de mine în acest moment atât de special. Astăzi am venit la acest stadion (n.r. - la arena Santiago Bernabeu), la acest mare stadion, pentru a mă despărţi de voi toţi şi în special de cei care iubesc Real Madrid. După cum ştiţi, de ieri nu mai sunt component al echipei Real Madrid şi fac parte din FC Porto", şi-a început Casillas discursul.

Iker Casillas
Iker Casillas

Iker Casillas a precizat că a ales FC Porto din două motive: pentru că conducătorii şi tehnicianul echipei portugheze au fost convingători şi deoarece, din manifestările de afecţiune primite se putea înţelege că trebuie să ajungă în Portugalia. "Voi face totul pentru a nu înşela aşteptările şi mă voi lupta din toate puterile pentru a câştiga toate trofeele posibile cu noua mea echipă. Mulţumesc mult, Porto, pentru că ai avut încredere în mine", a adăugat spaniolul.

Casillas a menţionat că Real Madrid este un club care i-a dat totul. "Parcă ieri aveam nouă ani şi îmbrăcam prima dat echipamentul echipei Real Madrid, un vis împlinit pentru mine. În tot acest timp am suferit, am râs, am plâns, ne-am bucurat împreună. M-am simţit foarte iubit, atât în momentele bune cât şi în cele dificile. Acest club nu m-a învăţat doar să fiu sportiv, m-a format ca om m-a ajutat să cresc imprimându-mi valorile sale: respectul, camaraderia, înţelegerea şi mai ales modestia", a subliniat fotbalistul.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net