Lăcătuş se bucură de răul Stelei

Ultima actualizare:

    Marius Lăcătuş  va fi singurul  antrenor al SteleiFoto: Mediafax
Marius Lăcătuş va fi singurul antrenor al SteleiFoto: Mediafax

Formaţia condusă de Becali a primit ieri o nouă lovitură în conflictul cu Armata, decizia Curţii de Apel fiind salutată de fosta glorie a roş-albaştrilor, Marius Lăcătuş.

Nu s-a ajuns încă la o decizie definitivă, însă lucrurile nu stau deloc bine pentru Steaua lui Becali, care se ceartă de ani buni cu CSA privind numele şi marca.“Interzice pârâtei SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA să folosească fără consimţământul reclamantei semnele «Steaua», «Steaua Bucureşti» sau a unor semne similare în activitatea comercială, inclusiv în cuprinsul denumirii comerciale şi în special în competiţiile sportive, pe documente, pe bilete de acces, pentru publicitate sub orice formă, în înscrierile în asociaţiile şi federaţiile sportive”, este un pasaj din decizia luată ieri de Curtea de Apel Bucureşti. Clubul lui Gigi Becali mai are o cale de atac, la Înalta ­Curte de Casaţie şi Justiţie, astfel că patronul Stelei va continua să folosească până atunci acelaşi nume al echipei.

“Mai avem recurs. Dacă decizia este definitivă şi îmi spune că trebuie să-l schimb, îl schimb în FCSB. Adică Fotbal Club Sportiv Becali. Nu mă afectează cu nimic, pentru că nu numele e problema mea”, a precizat Becali.Bineînţeles, primii care s-au bucurat de situaţia în care a ajuns Steaua lui Becali au fost conducătorii proaspetei înfiinţate CSA Steaua, în frunte cu directorul tehnic Marius Lăcătuş.“Este un lucru bun faptul că s-a dat acest verdict, dar până nu se ia o hotărâre definitivă nu are rost să discutăm mai multe. Sunt foarte mulţi oameni de fotbal şi suporteri care ne sunt alături şi ne mişcăm destul de bine pentru început. Jucătorii care au făcut ceva pentru Steaua vor fi alături de noi”, a spus Lăcătuş, care a avut trei mandate de antrenor la Steaua sub conducerea lui Gigi Becali. “Îl manipulează ăia, ce vină are Marius Lăcătuş? S-a dus şi el să câştige o pâine. Probabil i-au dat nişte avantaje”, a comentat patronul Stelei.


    Adrian Popa e unul  dintre cei mai  buni fotbalişti  ai viitoarei FCSBFoto: Sportpictures.eu
Adrian Popa e unul dintre cei mai buni fotbalişti ai viitoarei FCSBFoto: Sportpictures.eu

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net