La Rapid şi speranţa e aproape să moară. «Mai suntem trei oameni în tot clubul. Zamfir a cedat toate acţiunile şi a plecat»

Ultima actualizare:

    Manea, pe când era antrenor al Rapidului
Manea, pe când era antrenor al Rapidului

Armaghedonul iniţiat de decizia Comisiei de Licenţiere în cazul Rapidului a lăsat pe toată lumea cu gura căscată şi a creat efecte în lanţ, în Giuleşti. Preşedintele Nicolae Manea, unul dintre puţinii care mai speră în salvarea clubului, a votbit azi într-o conferinţă de presă despre punctul critic în care se află Rapid.

"Aşa cum v-am anunţat deja de ieri, după ultima discuţie cu domnul Zamfir, în care i-am spus că nu mai poate să continue în Giuleşti, având în vedere situaţia dificilă şi complicată în care ne găsim, aseară ne-a anunţat decizia de a renunţa la toate funcţiile deţinute în cadrul Rapidului. A promis public că va ceda acțiunile aşa cum le-a primit, gratuit, fără pretenţii financiare.

Sunt doi oameni - de fapt, unul - care au venit ca acţionari majoritari, domnul Zamfir şi domnul Cristescu, care a refuzat să ia vreo acţiune, fiind doar un simpatizant al Rapidului, un om care a sprijinit cât de cât, ca un sponsor, echipa. Domnul Cristescu a făcut o mare greşeală vorbind în numele clubului, dar vina asta o are şi presa, care a alimentat „patronul Rapidului". Nu a fost patron niciodată. A vorbit greşit în numele echipei. A vorbit doar în nume personal. Poate a făcut-o cu acordul domnului Zamfir. A spus fel de fel de lucruri fără acoperire, care s-au întors împotriva dumnealui. Există loc pentru oameni adevăraţi, care iubesc Rapidul, pe care nu-i interesează neapărat publicitatea, care vor şi care pot să ajute Rapidul.

Demisie
Demisie

Din acest moment, acţiunile Rapidului vor fi la îndemâna oricărui rapidist care va voi să se implice, care poate ajuta clubul. Pot fi mai mulţi sau unul singur, noi îi aşteptăm. În momentul de faţă, suntem doar noi, cei pe care ne vedeţi aici. Domnul Moldovan, cu staff-ul lui, doamna Andronache, eu, Lucian, ca director de imagine, jucătorii... care mai au încă încredere şi împreună cu care încercăm să remediem ce s-a greşit. E din ce în ce mai greu să spunem lucruri care să dea speranţe oamenilor şi suporterilor. Aş vrea să fac un apel către acei oameni minunaţi care au rămas lângă noi, la meciuri, care iubesc această echipă dezinteresat. Le mulţumim şi le spunem că în continuare avem nevoie de ei. Îi aşteptăm la meciuri în număr mare, pentru că traversăm o perioadă grea. Rapidul a trăit prin suporteri în ultima vreme", a declarat acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net