La Cupa Africii se fură ca-n codru

Ultima actualizare:

    Fotbaliştii tunisieni au vrut să-l bată  pe teren pe arbitrul  din Mauritius
Fotbaliştii tunisieni au vrut să-l bată pe teren pe arbitrul din Mauritius

Jucătorii naţionalei Tunisiei au fost la un pas să-l linşeze pe Rajindraparsad Seechurn, „omul în negru” care i-a eliminat de la Cupa Africii acordând o lovitură de la 11 metri inexistentă.

Guineea Ecuatorială, una dintre cele mai bogate ţări ale Continentului Negru, a organizat Cupa Africii din acest an deşi nimeni n-o voia de teama virusului Ebola. Acest sacrificiu trebuia răsplătit cumva, o calificare a gazdelor în fazele avansate ale competiţiei fiind varianta ideală. Ceea ce s-a întâmplat în sfertul Guineea Ecuatorială – Tunisia (2-1) depăşeşte însă limita bunului simţ. 

simeon stalpnicul png

Cu câteva zeci de secunde rămase de disputat, la scorul de 1-0 pentru tunisieni, Rajindraparsad Seechurn a arătat punctul cu var după ce un jucător al Guineei Ecuatoriale s-a aruncat în careu fără a fi atins. Guineenii au egalat, calificându-se apoi cu un alt gol marcat în prelungiri, spre disperarea tunisienilor. „Vulturii din Cartagina” şi-au amintit de hoţia centralului şi s-au strâns în jurul acestuia pentru a-i cere socoteală.

Fără intervenţia forţelor de ordine, scena se putea transforma uşor într-o dramă. După ce şi-a îndeplinit cu cinism misiunea, probabil că Rajindraparsad Seechurn va fugi cât mai repede acasă, în Mauritius.

image
image
image
image
image
image
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net