La 90 de minute de prima de 20.000 €

Ultima actualizare:

    Tănase este refăcut  şi va juca sigur  din primul minut  la Steaua
Tănase este refăcut şi va juca sigur din primul minut la Steaua

Steaua joacă azi un meci special la Târgu Jiu. Nu doar prin prisma faptului că întâlneşte una dintre cele mai în formă echipe ale campionatului, dar pentru că, în caz de victorie, fiecare jucător al Stelei va primi câte 20.000 de euro!

Gigi Becali a promis cu ceva timp în urmă că dacă vor reuşi un punctaj maxim din meciurile de foc cu Rapid, Petrolul, CFR Cluj şi Pandurii, fiecare jucător al echipei sale va primi o primă fabuloasă pentru timpurile acestea. 20.000 de euro, adică aproape de două ori mai mult decât cel mai mare salariu primit de vreun fotbalist din lotul lui Reghecampf!

„Este un meci foarte greu, un meci foarte important pentru noi, un meci care pe noi ne poate duce spre titlul 24. Dacă vom reuşi să câştigăm acest meci, vom avea 15 puncte faţă de CFR. Este un meci pe care dacă băieţii îl vor câştiga, vor avea o primă de 20.000 de euro", a confirmat şi Reghecampf. Moda primelor venite pentru „pachete" de patru victorii consecutive a fost introdusă de Gigi Becali la Steaua anul trecut. Atunci, însă, bucureştenii s-au împotmolit de două ori chiar la meciul 4!

Partida dintre Pandurii şi Steaua va fi una specială şi pentru mulţi jucători, care au jucat în trecut la adversari. Este cazul lui Stanca, Chiricheş, Pintilii sau Gabi Matei, care au fost la Pandurii, sau al fostului stelist Răduţ, care e acum unul dintre oamenii de bază ai lui Grigoraş la Târgu Jiu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net