La 39 de ani, Zlatan Ibrahimovic a reușit o „dublă” cu care AC Milan s-a impus în fața lui Inter

ibrahimovic-zlatan-epa-efe-h_56429042.jpg

Zlatan Ibrahimovic a reluat în poartă mingea apărată de portarul lui Inter
Zlatan Ibrahimovic a reluat în poartă mingea apărată de portarul lui Inter
Foto: EPA-EFE

AC Milan, echipa lui Ciprian Tătărușanu, e lider în Serie A, fiind singura formație cu maximum de puncte

Campionatul de fotbal al Italiei rămâne unul dintre cele mai spectaculoase din lume. Iar disputa din weekend, dintre cele mai valoroase echipe din Milano, o dovedește cu prisosință.
Cu o vivacitate extraordinară pentru cei 39 de ani ai săi, Zlatan Ibrahimovic a izbtit „o dublă” cu care formația sa și a lui Ciprian Tătărușanu, rămas pe bancă, rămâne singura cu maximum de puncte (12) după patru etape. Revenit pe teren după ce a fost depistat pozitiv la COVID-19, suedezul a transformat, în doi timpi, penalty-ul pe care l-a scos tot el  în minutul 13. Apoi, a înscris cu latul la centrarea impecabilă a lui Rafael Leao (min. 16). Inter a redus din diferență prin Romelu Lukaku (min. 29), belgianul irosind ocazia de a egala în prelungirile disputei care a avut loc fără spectatori, pe stadionul „San Siro” din Milano.
AC Milan a profitat de eșecul sever (1-4) suferit de Atalanta la Napoli și s-a instalat pe primul loc în Serie A, având un avans de 4 puncte față de Juventus, care, lipsită fiind de Cristiano Ronaldo, n-a scos decât un egal (1-1) cu nou-promovata Crotone. 

Loading...