L-a faultat pe Axel Witsel şi a rămas un an fără salariu

Ultima actualizare:

    Axel Witsel a fost călcatcaptură video
Axel Witsel a fost călcatcaptură video

Chinezii plătesc sute de milioane pentru a atrage vedetele internaţionale în fotbalul autohton. Pentru a le proteja, asiaticii i-au măsuri extreme atunci când acestea sunt deranjate în vreun fel. Un chinez care şi-a permis să-l calce pe Axel Witsel, va munci gratis un an.

Jucătorul care l-a călcat pe picior pe Witsel, starul lui Tianjin Quanjian, Qin Sheng, a fost desfiinţat chiar de către cei din clubul său. El a fost eliminat pentru gest şi apoi şefii lui Shanghai Greenland Shenhua l-au sancţionat cu 40.000 de euro. De asemenea, salariul a fost blocat pentru tot restul sezonului şi jucătorul a fost trimis la echipa a doua până când îi expiră contractul, în 2020, orice cerere de trasnfer urmând a fi refuzată.

"Comportamentul extrem de irațional al lui Qin Sheng a pătat imaginea acestui club, a fotbalului din Shanghai și chiar a fotbalului chinezesc. Toate eforturile făcute de alții au fost anulate de el. Qin Sheng a primit un cartonaș galben la începutul sezonului, iar noi l-am avertizat în privința comportamentului său de pe teren înainte de joc. Se pare că avertismentele noastre repetate nu au împiedicat ca acest lucru să se întâmple. Nu cred că el doar a fost prins de tensiunea momentului. Este o sfidare la adresa managementului clubului”, a spus preşedintele echipei.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net