L-a dat şi pe Rotariu! Negoiţă are în sfârşit bani să-l despăgubească pe Badea

Ultima actualizare:

    FC Brugges, campioana în exerciţiu a Belgiei, a plătit pe român 2,2 milioane de euro şi l-a prezentat imediat fanilor pe contul de socializareFoto: Facebook
FC Brugges, campioana în exerciţiu a Belgiei, a plătit pe român 2,2 milioane de euro şi l-a prezentat imediat fanilor pe contul de socializareFoto: Facebook

Dinamo a visat frumos în toamnă, dar pauza competiţională a dezintegrat-o. Au plecat cei mai buni jucători, majoritatea pe sume derizorii, iar asta a trădat o oarecare disperare cu un obiectiv imediat de atins.

Aseară, târziu, cu o oră înainte de închiderea ferestrei de transferuri în ţările din vestul Europei, FC Brugge a obţinut semnătura lui Dorin Rotariu pentru 2,2 milioane de euro. Suma pare bună, dar este totuşi sub ce ne aşteptam cu toţii şi cu siguranţă sub ce perora Adi Mutu, care a spus în urmă cu câteva zile că Rotariu poate pleca doar pe 10 milioane de euro. Aşa se întâmplă însă când vinzi în criză de timp, cu mâna forţată! Cumpărătorul profită de tine. Iar Ionuţ Negoiţă avea nevoie urgentă de două milioane de euro pentru a-i da lui Nicolae Badea, fostul preşedinte al clubului, care îi pusese sechestru pe acţiuni pentru această datorie. După încasarea a 250.000 de euro pentru Gnohere, a 200.000 de euro pe împrumutul lui Vali Lazăr şi a 1,1 milioane de euro pe Rotariu, pentru că cealaltă jumătate va merge spre Poli Timişoara, care deţinea 50% din jucător, Negoiţă se apropie de această sumă. Cu salariile celor trei trecute la economii, actualul acţionar se repoate pune în drepturi.

E drept, cu un preţ scump plătit, dar asta e! N-are decât să se uite cu jind la ceilalţi care au vândut mai bine. Hagi l-a dat pe Marin la Liege cu 2,5 milioane de euro, iar de sumele luate de Steaua pe Chipciu şi Stanciu, peste 11 milioane de euro în total, nici nu are rost să mai vorbim.

Un lucru este îmbucurător! Avem conaţionali la cele trei mari forţe din Belgia: Stanciu şi Chipciu la Anderlecht, Marin la Standard Liege şi Rotariu la FC Brugge.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net