L-au luat pe «Chioru’ din Trivale»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Prepeliţă, care a fost căpitanul „Ştiinţei” în ultimii ani, are 204 partide jucate în Liga I. Steaua va plăti Craiovei 700.000 de euro în schimbul lui.

După nouă ani petrecuţi la FC Argeş şi Universitatea Craiova, Andrei Prepeliţă a ajuns în sfârşit în Bucureşti, urmând să joace la gruparea din Bulevardul Ghencea.

Adrian Mititelu şi Gigi Becali au bătut palma joi, aşa că ieri mijlocaşul de 26 de ani s-a prezentat la reşedinţa patronului din Aleea Alexandru pentru a semna un contract pe patru sezoane cu roş-albaştrii.

"Îl vom prezenta la reunirea lotului. Probabil că vor mai veni unul sau doi jucători până atunci", a declarat Gigi Becali, care-i va plăti lui Mititelu 700.000 € în schimbul jucătorului.

Andrei Prepeliţă, care a jucat şi la naţionala de tineret, a mai fost dorit de granzii bucureşteni, Steaua, Dinamo şi Rapid, încă dinaintea transferului său în Bănie.

Motivul pentru care n-a ajuns în Capitală până acum e legat de problemele de vedere pe care le are fotbalistul, care suferă de astigmatism.

Până acum câţiva ani, Prepeliţă purta ochelari cu dioptrii mari în afara terenului, însă acum a început să folosească lentilele de contact.

"E adevărat că am un astigmatism la ochiul drept, care nu mă împiedică totuşi să văd bine în teren.

Staţi liniştiţi, am vederea mai bună decât mulţi alţii", spunea Prepeliţă în urmă cu ceva timp.

Pe vremea când juca la FC Argeş, Prepeliţă era poreclit Chioru' de către coechipieri.

Meme speră la Teixeira

Florian Walter a fost mai rapid decât Gigi Becali şi a reuşit să-l „sufle" pe Liviu Băjenaru de la Gloria Bistriţa, deşi mijlocaşul avea un acord verbal cu formaţia din Ghencea.

simeon stalpnicul png

Băjenaru, în vârstă de 28 de ani, a semnat ieri pe patru sezoane cu „U" Cluj, echipă care l-a luat de la Bistriţa şi pe Sebastian Achim.

Se pare că steliştii negociază acum cu Filipe Teixeira, care a jucat în returul sezonului trecut la FC Braşov.

Transferurile Stelei

Gabriel Matei    fundaş    Pandurii Tg. Jiu;Dorinel Popa    mijlocaş    Victoria Brăneşti;Andrei Prepeliţă    mijlocaş    Univ. Craiova;Mihai Costea    atacant    Univ. Craiova;Raul Rusescu    atacant    Unirea Urziceni;Leandro Tatu     atacant    SC Beira-Mar.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net