Klopp: „Neymar a făcut să părem nişte măcelari”. Neamţul a fost foarte nervos după PSG - Liverpool, 0-1

neymar_h_53938665.jpg

Neymar a simulat din nou enorm, în stilul său caracteristic, de această dată cu permisiunea arbitrului prea indulgent, polonezul Szymon Marciniak
foto: EPA

PSG a învins-o pe Liverpool cu 2-1 în derby-ul etapei a cincea din Liga Campionilor, iar în centrul atenţiei a fost din nou Neymar Junior.

Pe lângă golul marcat, acesta s-a remarcat printr-o serie de plonjoane exagerate ori de câte ori era talonat de un jucător advers. Iar tăvălelile brazilianului l-au scos din sărite inclusiv pe antrenorul englezilor. "Bineînţeles că s-a vorbit mereu despre asta (n.r. simulările lui Neymar), dar ceea ce s-a întâmplat azi, cu atâtea întreruperi, nu a fost deloc ok. Am câştigat titlul fair play în Anglia, am fost declaraţi cea mai "cuminte" echipă, iar astă seară am arătat ca nişte măcelari. Nu a fost cazul. A fost inteligent din partea lui PSG, mai ales a lui Neymar, să caute să ne scoată din ritm, să vrea să stea cât mai mult pe gazon. Dar mie nu îmi place o astfel de abordare. toţi au ochi să vadă ce s-a întâmplat", a declarat Klopp, care nu l-a uitat nici pe arbitru: "A fost roşu la Verratti, dar asta nu mai schimbă nimic acum. Mulţi o să spună că nu ştiu să pierd, dar nu mă interesează".

klopp-jurgen-liverpool-belgrad-gettyimages-1058411228bis.jpg

Jurgen Klopp îl apostrofează pe Salah
Jurgen Klopp a fost ironic după eșecul suferit de Liverpool la Paris
Foto: Guliver / GettyImages
Loading...

Citește și