„Killer”-ul Ronaldo îl sperie pe Buffon. Îşi ia revanşa italianul?

Ultima actualizare:

    Cristiano Ronaldo ştie cum să-l învingă pe Buffon
Cristiano Ronaldo ştie cum să-l învingă pe Buffon

După finala Ligii Campionilor de anul trecut, atacantul portughez şi portarul italian sunt din nou faţă în faţă.

A venit clipa revanşei pentru Gigi Buffon, învins de patru ori de echipa lui Cristiano Ronaldo în ultimul act al Ligii din 2017. De această dată, Juventus şi Real Madrid îşi dispută un loc în semifinale, în dublă manşă.

„Finala” din sferturile Ligii Campionilor porneşte mâine, la Torino, şi se va încheia săptămâna viitoare, la Madrid. Cele două forţe fotbalistice ale continentului ne vor aduce aminte de finala de la Cardiff din urmă cu un sezon, încheiată cu un 4-1 categoric pentru echipa lui Cristiano Ronaldo, autor a două goluri în poarta lui Gigi Buffon.

Experimentatul portar italian (40 de ani) vrea neapărat să-şi încheie cariera cu un trofeu al Ligii Campionilor, după trei finale pierdute (2003, 2015 şi 2017). Pentru a rupe acest blestem, Buffon trebuie să treacă însă de echipa momentului în Europa. Cu un Ronaldo imperial, Real Madrid a câştigat ultimele două ediţii, iar ca un paradox, ultima grupare care i-a eliminat pe galactici în Ligă a fost chiar Juventus, în semifinala din 2015.

„Avem nevoie şi de noroc”, a declarat Buffon înainte de dubla confruntare cu Ronaldo. „De ce Juventus pierde finalele? N-am o explicaţie. Câştigăm în 180 de minute, dar pierdem în 90. Ar trebui să jucăm şi finalele tur-retur”, a mai spus legendarul portar italian. „Ronaldo e foarte inteligent şi are un instinct de killer în faţa porţii. Calităţi similare am mai văzut doar la Trezeguet”, a completat Buffon, anticipând duelul de foc cu Cristiano.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net