Keşeru a marcat cu Leverkusen și și-a amintit de meciul cu Arsenal

Ultima actualizare:

    Claudiu Keseru a înscris în meciul cu Bayer LeverkusenFoto: EPA
Claudiu Keseru a înscris în meciul cu Bayer LeverkusenFoto: EPA

Component al echipei bulgare Ludogoreţ, atacantul Claudiu Keşeru a marcat un gol în meciul pierdut, aseară, pe teren propriu, cu 2-3 (2-1), în faţa formaţiei Bayer Leverkusen, în prima etapă a Grupei A din Liga Europa.

Keşeru a deschis scorul în minutul 8, marcând dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri. Apoi, brazilianul Marcelinho a majorat diferența la 2-0, în minutul 30. Bayer Leverkusen a revenit şi s-a impus prin reuşitele lui Havertz '38 şi '69 şi Thelin '64.

După meci, fostul jucător de la FCSB a declarat la Digi Sport: "Cu siguranță, rezultatul nu e unul pe care îl așteptam. A fost acel gol cu acel șut la care nu s-a uitat. La golul 3, m-am trezit lângă el, pe 16 metri. Cu siguranță că era altceva dacă reușeam să intrăm la pauză cu 2-0. Mi-a adus aminte puțin de meciul cu Arsenal, în care am condus cu 2-0 și Ozil a dat acel gol pe final. Parcă îl vedeam în minte și refuzam încă din prima repriză acest deznodământ. Spuneam că nu se poate să semene așa de tare", a concluzionat Claudiu Keșeru.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net