Kassandra: "Îmi place la spital că doctorii îmi pun oasele la loc"

Ultima actualizare:

    Kassandra, fetiţa adoptivă a soţilor Rotariu, se pregăteşte pentru a 38-a operaţieFoto: Facebook
Kassandra, fetiţa adoptivă a soţilor Rotariu, se pregăteşte pentru a 38-a operaţieFoto: Facebook

37 de operaţii şi ani la rând de chin. Asta a suportat Kassandra Rotariu, pentru o viaţă normală. Deşi se află în faţa unei noi operaţii, puştoaica de 10 ani e fericită când merge la clinica din Strasbourg, pentru că ştie că ”medicii o fac bine şi îi pun oasele la loc”.

Batjocorită de fosta bunică, care a ars-o pe faţă cu acid şi a bătut-o zilnic, Kassandra a ajuns să sufere o dată la câteva luni câte o operaţie complicată, fiecare intervenţie medicală costând mai multe mii de euro. Pentru a duce o viaţă normală, Kassi suportă operaţie după operaţie. Se pregăteşte pentru a 38-a. Intervenţia chirurgicală va avea loc la o clinică din Franţa, unde se şi află acum, alături de mama ei, Dana.

”Am venit la un control general. Kassi are dureri la mâna dreaptă, pentru că proteza s-a dislocat din cauza osteomielitei. Medicii i-au făcut două radiografii, i-au măsurat protezele şi urmează să se întrunească o comisie pentru a stabili când vom reveni pentru operaţie. Boala oaselor ne face să repetăm cam de două ori fiecare intervenţie”, ne-a mărturisit de la Strasbourg Dana, mama Kassandrei. Dincolo de problemele medicale, micuţa e curajoasă şi optimist.

”Kassi vine cu drag la clinică. Mereu spune că este veselă cî ştie că doctorii de aici îi pun oasele la loc şi o vor face bine”, ne-a mai povestit soţia fostului fotbalist Iosif Rotariu.

Conturile în care puteţi face donaţii

  • Lei: RO34BRDE360SV18398993600
  • Euro: RO70BRDE360SV80487003600
  • Dolari: RO29BRDE360SV96418133600
  • Titular cont: Daniela Liliana Rotariu

Fetiţa suferă de osteomielită

Boala de care suferă micuţa e destul de rară şi necesită o perioadă lungă de recuperare. „Osteomielita e o afecţiune gravă a sistemului osos. Boala ajunge în oase şi distruge articulaţiile, astfel că întreg corpul Kassandrei e format din proteze”, ne-a mai spus Dana Rotariu, mama Kassandrei.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net