Juventus Torino nu mai bate pe nimeni

sassuolo-juventus-chiriches-epa-efe-h_56217408.jpg

Vlad Chiriches este în duel cu Gonzalo Higuain
Vlad Chiriches este în duel cu Gonzalo Higuain
Foto: EPA-EFE

Cu Vlad Chiricheș titular, Sassuolo a chinuit-o pe „Bătrâna Doamnă”. Juventus a scos cu greu un rezultat de egalitate (3-3).

Învinsă de AC Milan (2-4), chinuită de Atalanta (2-2), Juventus a înregistrat al treilea meci la rând în care nu izbutește să câștige. A scos, totuși, un nou egal (3-3) deși Cristiano Ronaldo n-a izbutit să marcheze pe terenul lui Sassuolo. 
Juventus a condus cu 2-0 prin golurile lui Danilo (min. 5) și Higuain (min. 12). Și părea că are controlul partidei. N-a fost deloc așa, ci s-a repetat pe undeva povestea din partida cu AC Milan, când a pierdut deși avea 2-0. Cu Vlad Chiricheș titular, Sassuolo a trecut în avantaj prin reușitele lui Djuricic (min. 29), Berardi (min. 51) și Caputo (min. 54). Inferioară la multe capitole, Juve a scos un egal in extremis prin golul lui Sandro (min. 64). 
De semieșecul oamenilor lui Maurizio Sarri n-a profitat Lazio Roma, care a făcut doar egal (0-0) pe terenul lui Udinese. Lider în Serie A, Juventus are 77 de puncte, fiind urmată de Atalanta (70p), care a câștigat marți, cu Brescia (6-2), Lazio (69p) și Inter (68p), formație ce a jucat aseară, după închiderea ediției, cu SPAL.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1