Juventus l-a menajat pe Ronaldo înaintea disputei cu Porto

ronaldo-morata-epe-efe-h_56745694.jpg

Cristiano Ronaldo îl felicită pe Morato pentru golurile marcate cu Lazio
Cristiano Ronaldo îl felicită pe Morato pentru golurile marcate cu Lazio
Foto: EPA-EFE

Programate în optimile de finală ale ediției 2020/2021 a Ligii Campionilor, mâine seară (marți, 9 martie), meciurile Borussia Dortmund - FC Sevilla (3-2 în tur) și Juventus Torino - FC Porto (1-2 în prima manșă) au ca favorite formațiile gazdă. Înaintea acestor confruntări, trupele lui Haaland și Ronaldo au avut meciuri dificile în campionatele interne.

Întrecută la Porto, în tur, Juventus tratează cât se poate de serios disputa în care își poate lua revanșa. Așa se explică și faptul că antrenorul Andrea Pirlo a decis să înceapă fără Cristiano Ronaldo meciul cu Lazio (3-1), de sâmbătă. Portughezul a intrat abia în minutul 69, în locul lui Morata, autor a două goluri. „Am avut un acord pentru acest weekend. Cristiano aduce un plus.  Băieșii au făcut ceea ce trebuia fără el. Cristiano a marcat deja 20 de goluri. Este normal să marcheze și alții”, a spus Pirlo. 
De un test și mai dur a avut parte Borussia Dortmund, care a vizitat-o pe rivala Bayern Munchen. Oaspeții au avut un debut debordant de meci, în care Haaland a înscris două  goluri. Mai apoi, însă, Lewandowski a reacționat cu o triplă și bavarezii s-au impus cu 4-2. „Haaland are un mare potențial. Un enorm  talent. A dovedit deja că poate marca multe goluri, ceea ce e foarte important pentru Borussia. Cred că avându-l lângă ei, pe teren, colegii lui se simt mai bine.  Cu el, totul e posibil. E foarte tânăr  și are un mare viitor în față”, a declarat Lewandowski după „Klassiker”. 
Meciurile Borussia Dortmund - FC Sevilla și Juventus Torino - FC Porto vor începe la ora 22.00 și vor fi transmise de Digi, Look și Telekom. 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1