Juventus e campioana din amicale

Ultima actualizare:

    Juventus a reuşit o victorie  de prestigiu înaintea  debutului pe prima scenă  a fotbalului românesc
Juventus a reuşit o victorie de prestigiu înaintea debutului pe prima scenă a fotbalului românesc

O echipă plină de vedete a turcilor de la Fener, în frunte cu olandezul Robin Van Persie, a fost spulberată timp de o repriză de Juventus Bucureşti, românii conducând la pauză cu 3-0.

Echipele din Liga I şi-au cam încheiat cantonamentele şi meciurile de pregătire, noua stagiune urmând să debuteze peste câteva zile. Meciurile amicale disputate în această perioadă n-au oferit informaţii clare, valoarea adversarilor întâlniţi fiind de nivel mediu.

Singura excepţie a fost partida disputată sâmbătă de cei de la Juventus Bucureşti, contra „canarilor” de la Fenerbahce Istanbul, grupare care deţine în palmares 19 titluri de campioană a Turciei. Mai mult, Fener a aliniat o formulă de start aparent înfricoşătoare, cu olandezul Van Persie, cu francezul Valbuena, dar şi cu câţiva foşti sau actuali internaţionali turci, precum portarul Volkan sau mijlocaşii Tufan şi Topal. De partea cealaltă, Juve de România a răspuns cu anonimii Benga, Muscă, Băjenaru sau Călinţaru, nou promovata antrenată de Daniel Opriţa părând să fie o victimă sigură.

„Juveţii” noştri şi-au depăşit însă condiţia, scorul la pauză arătând un incredibil 3-0 în favoarea bucureştenilor, goluri marcate de Muscă, Băjenaru şi Petre. Descumpăniţi, turcii au mai spălat din ruşine în repriza secundă, reducând din diferenţă (3-2), dar Juventus a rămas cu o victorie de prestigiu, menită să-i atenţioneze şi pe granzii din Liga I.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net