Justin Ştefan: "Viitorul e campioană, FCSB are şanse minime la TAS"

Ultima actualizare:

    Justin Ştefan
Justin Ştefan

Secretarul general al LPF, Justin Ştefan, spune că echipa lui Hagi a câştigat corect titlul, chiar dacă cei de la FCSB se adresează la TAS, explicând că regulamentul e ambiguu şi că pe baza rezultatelor directe, ei meritau să obţină laurii de campioni.

"Până la acest moment avem precedente din 2013-2014, toţi care au citit regulamentul integral au înţeles că exprimarea e suficientă, că se referă la respectiva perioadă competiţională. În liga a treia 2013-2014 au fost Clinceni şi Baloteşti la egalitate. FRF a tratat cazul la fel cum am făcut noi acum, conform ROAF. Mai sunt două precedente. Mai este precedentul din liga a doua sezonul 2015-2016 şi mai e precedentul de sezonul trecut din play-out, când departajarea dintre CS U Craiova şi CSMS Iaşi s-a făcut pe acelaşi criteriu. Viitorul e campioană, iar şansele FCSB la TAS sunt minime", a declarat Ştefan la Digi Sport.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net